Celebryta to stam umysłu?

Wstawiłam to pytanie w kategorii sport, ale coraz częściej czytając portale zastanawiam się na tym, czy oprócz kategorii zdrowie na forum nie powinno byc zdrowie psychiczne?

4 polubienia

Powinno być. Sama nazwa “celebryta” jakoś dziwacznie mi się kojarzy: co tu (lub: kogo tu) celebrować? A wystarczy zmienić “l” na “r” no i mamy wiązanie mózgowe.

3 polubienia

A czego Ty się spodziewasz po faceciku, który gdy żona jest w ciąży zagrożonej leci sobie pobzykać sąsiadkę? Jak dla mnie to jest on tak irytujący, że na pewno nie będę śledziła na żadnych portalach, co akurat porabia, bo się tylko wkurzam.`

4 polubienia

Jak widac nie tylko jego role w filmach są irytujące? Xd

3 polubienia

Dzis prawdziwych aktorow nuz nie ma. :wink::joy_cat:

3 polubienia

Dziecka nie wychowali sławni rodzice. A głupota ludzka nie zna granic (podobnie jak podłość). Czy ktoś się dziwi jeszcze?

3 polubienia

Ci rodzice to znowu nie byli tacy slawni. Rozpoznawalni to moze i tak by to okreslic?

1 polubienie

Tam giną zwykli ludzie i wybitni ludzie. Dzieci, kobiety…a taki niuniuś swoją głupotą kompromituje nasz kraj i obraża pamięć ofiar. A buziuńka nieskażona myśleniem i konkretną pracą.

4 polubienia

Sama wojna w 21 wieku jest wydarzeniem niezrozumiałym dla mnie.
Jestem zdeklarowaną PACYFISTKĄ i czuję się okropnie mając świadomość tego co się tam dzieje.
A pomysłów ludzkich jest multum i o ile cały dochód przeznaczą na pomoc , to nie skomentuję.

5 polubień

Tzw celebrytów stworzyli i żywią ludzie, w których domach jest ekran telewizora jest większy od regału z książkami. Albo, nawet nie ma oni jednej książki.

I od razu się pochwalę, dla mnie tzw celebryci nie istnieli, nie istnieją i nie będą istnieć. Jest tyle interesujących rzeczy…

7 polubień

@okonek Rybcia, mam prośbę: mozesz dać birbancinie najlepszą odpowiedź???

1 polubienie

Mogę :wink:. Tez mi sie podoba.

2 polubienia

Ooo, dziękuję! :heart:

Następna jest ta pani, co męża-tatuśka zabrała pod palmy za jego pieniądze. I dziecko nazwane po zagranicznemu. Akurat dziś w taki dzień musiała się pochwalić głupotą :confused:

1 polubienie

Birbancik, przecież u nich regału z książkami nie ma. Co to jest książka i na co komu ona? :thinking:

2 polubienia

Nunu - jeżeli piszesz o celebrytach, to podawaj nazwiska, bo prawie nikt się nimi nie interesuje i ja na przykład nie mam pojęcia o jakiej pani piszesz. O Królikowskim wiem tylko dlatego, że dużo czytam o wojnie, a w wiadomościach wszędzie wciskają newsy o nim, więc trudno nie zauważyć.

3 polubienia

Ten opis @Nunu to do paru setek by pasowal :joy_cat::joy_cat::joy_cat:
A nazwisko tez Ci duzo nie powie. Ten playboy kroliczek to ostatnio jest zapchajdziura na wszyskich portalach :wink:, wiec skojarzylam.

2 polubienia

Na portalu Interii Królikowski wisi i jest opisywany od co najmniej dwóch tygodni i w dodatku z samodzielnym przerzucaniem na Pomponika (to taki najgłupszy portal z tych na jakie można się natknąć w necie).

2 polubienia

Oj to hiszpańskich w tym stylu nie widzialas. I jeszcze dwa kanaly na podobne bzdury kto z kim plus jakies reality w ilosciach przemyslowych.

1 polubienie

Widocznie Hiszpanie bardziej pomysłowi. Nie wiem - może polskich też jest więcej takich dziwnych, ale ja akurat nie trafiam na takie. Jak mnie Interia czasem przekierowuje na Pomponika, to czytam skoro coś zacznę. Ostatnio przeczytałam okrutnie ciekawą informację, że Edzi Górniak głos zaszwankował, bo się zaraziła Mam nadzieję, że omikronem, bo ta płaskoziemcówa twierdziła, że go nie ma. Dlaczego ci wszyscy celebryci wręcz starają się wszystkich irytować? :wink: Wkurzają mnie maślane oczęta celebrytów i nagie ciała celebrytek na fotkach. Czy oni przynajmniej od czasu do czasu nie mogą popracować głową, tylko najczęściej muszą ciałem lub wytapetowaną facjatą? :shushing_face:

2 polubienia