najlepszymi dla całej ludzkości, i chcieliby być dumnymi z osiągnięć swojego narodu. Otóż są oni największymi barbarzyńcami wobec myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych stworzeń DSHP-e, czyli Doskonałego Systemu Harmonii Przyrody.
Świat nie miałby żadnego sensu, gdyby w końcu nie zapłacili za to swoje niewyobrażalne barbarzyństwo.
Zgadzacie się ze mną (a trudno się nie zgodzić)?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
Nie sądzę. A USA niech przestaną wsadzać nosa gdzie nie trzeba. To właśnie USA ma być największą potęgą. Do d… to wszystko.
1 polubienie
I jeszcze na końcu trzeba odejść z tego świata, najczęściej w bólach. Mówisz, @elsie, że nie podoba Ci się taki świat?
1 polubienie
Nie podoba mi się mentalność niektórych ludzi.
Ale gdy pożerasz zwłoki zamordowanych, myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych stworzeń, to pewnie im się też bardzo nie podobasz, nie sądzisz?
Kiedy już je jem to nie sądzę, żeby miały coś przeciwko temu.
Ale chyba miewasz różne sny, które podczas śnienia wydają Ci się rzeczywistością, a jednak nie są nią. Więc przez analogię łatwo skojarzyć, że jednak nie jest tak, jak Cię urobiono, że one już po zamordowaniu, na talerzu, nie mają nic przeciwko Tobie…
Czy uważasz, że podczas snu jestem martwa? Interesujący pogląd…
Podczas snu Twoja dusza, świadomość, średnie Ty, uhane, ba, przebywa w innym świecie.
A nie chciał bys być władcą chin? Stary dokładam ci na bilet 500. Kto da jeszcze?
- nie dam nic
- dam 100
- dam 200
- dam 500
- zapłacę za cały bilet
Zapłacę za cały bilet, w jedną stronę, byle tylko już nie truł …
2 polubienia
Harmonik Lecisz juro rano. weż owoców na czas dostosowania.
2 polubienia