Chyba zauważyliście, że mam największe i najmądrzejsze

Wypełniają obietnice wyborcze Wałęsy.

.100 baniek dla każdego.

:rofl:

Lepiej późno, niż później.

2 polubienia

A jak zastosujesz genialną metodę harmonika, to i w miliardach będzie. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

W 2 lata po przyjęciu się do pracy tamże, zainicjowałem takie sprytne i konstruktywne poparcie dla Solidarności przed wyborami do parlamentu 4.06.1989, rozprzestrzenione następnie przez radiowęzły państwowych zakładów pracy w całej Polsce, które spowodowało przeciągnięcie na stronę Solidarności i demokratycznych zmian w Polsce, kilka milionów wahających się pracowników, co przyniosło geopolityczne zmiany na całej Ziemi.

Potrafiłem użyć konstruktywnych argumentów za pomocą najprostszego, logicznego, dla wszystkich zrozumiałego języka, choć nie powiem, aby Solidarność to była wielka mądrość, ale ludzie nie chcieli żyć w zakłamaniu mediów i w nieudolności.

A na wyspach Bergamutach widziano kota w butach, a Kloss i czterej pancerni z Szarikiem wygrali II wojnę światową. A ja byłem papieżem przebranym za Wojtyłę…

1 polubienie

Ale te miliony same przeliczają się - na mocy przepisów unijnych - na euro, czyli na kary płacone przez Polskę za przekraczanie norm zanieczyszczania atmosfery i zwiększanie śmiercionośnego efektu cieplarnianego na naszej planecie.
Nie słychać aby zwiększony akces załogi elektrowni do Solidarności przekonał kominy do mniejszej emisji smrodów.

3 polubienia

Kapitalizm z jego wiarą w istnienie zysku w ekonomii, jest istotną przeszkodą w przyjemnym zorganizowaniu naszego świata, i dlatego celem mojego przewodzenia ludzkości jest odejście od błędnego kapitalizmu, i zastąpienie go demokratyczno-ekologiczno-efektywnym socjalizmem non-profit.