Chyba zauważyliście, że mam największe i najmądrzejsze

ogarnianie całościowe, światopoglądowe? Dlaczego nie chcielibyście wybrać mnie Przewodnikiem ludzkości, gdy moim celem przewodzenia byłoby wspólne zbudowanie realnego NIEBA na Ziemi dla wszystkich ludzi i stworzeń? Czy dlatego, że goje nie powinni przewodzić ludzkości?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Masz tak rozdmuchane i wielkie ego, ze gdybys z niego skoczyl to bys sie zabil …

Swoje - załóżmy że - najmądrzejsze ogarnianie całościowe, zawdzięczam staraniom i trudzeniu się wszystkich ludzi, w tym Twojemu.

Jesteś Wielkim Kreatorem. Nie jakiegoś nowego, wspaniałego świata ani nieba na Ziemi. Jesteś Wielkim Kreatorem Siebie, swego Ego.
I jakie to smutne że nikt tego nie zauważa, nie docenia i nie zamierza wykorzystać. Tyle mądrości, taki umysł.

Głupio mi trochę za powyższy tekst bo myślę że tak nie za bardzo wypada. Ale jeśli Tobie wypada bez zażenowania tak o sobie …

Czy oprócz Ciebie jeszcze ktoś ma tak wielkie mniemanie o tobie? Jeżeli tak, to możesz przytoczyć kilka recenzji w stylu: “Uważam, że kolega Zbigniew P. vel Harmonik to wybitna postać i powinna przewodzić ludzkości w budowaniu szczęśliwego świata”? Podaj linki, chętnie poczytamy.

Na razie tym ludzkim światem rządzi wiadoma nacja, a moje plany nie należą do tradycyjnych. Już wystarczająco dużo zmieniłem na tym świecie, czyli zmieniłem go całego dzięki mojemu wsparciu Solidarności przed wyborami 04.06.1989, aby poznać moje dokonania i możliwości.

nie zauważyłem :slight_smile:

@mk777, nie było przymusu zauważyć.

szczególnie wtedy gdy przykładałem rękę do funkcjonowania największego truciciela w centralnej Polsce czyli Elektrowni Bełchatów.

A wodę w wino potrafisz?

Ludzie i ich nieharmonijna cywilizacja w ogóle są trucicielami Planety, ale Elektrownia Bełchatów bardzo starała się truć jak najmniej.

Jesteś jak Jezus. Tak samo odjechany. Daj namiar na dilera.

Truć jak najmniej paląc węgiel brunatny to jest sprzeczność sama w sobie.
Trucie powietrza to jeden jej grzech. Nie mniejszym jest gigantyczny lej depresyjny jaki wytworzony został w promieniu wielu kilometrów wokół odwadnianego wyrobiska kopalnianego. Przyroda na tym obszarze zamiera.

Nie zamiera. Drzewa i krzewy są płytko ukorzenione, rosną nawet na piaskach. A np. Finowie opalają swą elektrociepłownię w Lahti torfem. Wiem, bo zbudowaliśmy ją i potem serwisowaliśmy.

Tak jest, drzewom wystarcza woda opadowa.
Jeszcze informacja z internetu: W 2015 roku Elektrownia Bełchatów była obiektem budowlanym emitującym najwięcej w UE dwutlenku węgla (37 mln ton), tlenków azotu (34 mln kg) oraz tlenków siarki (75 mln kg)

Z pewnością bym zauważył …

To jest po prostu duży obiekt, największa w Europie, nawet na świecie elektrownia na węglu brunatnym. Jakbyś te kg tlenków azotu i siarki zamienił na tony, to już nie miałbyś ich miliony. Nie jestem zwolennikiem nieharmonijnej cywilizacji ludzkiej, ale wiem, że starano się bardzo w Elektrowni Bełchatów, aby jak najmniej truć środowisko, co zresztą wymuszały przepisy i normy UE.

@harmonik jesteś geniuszem.

Operacja, którą wyżej proponujesz działa nawet w drugą stronę.
Zamieniłem kwoty na moich rachunkach bankowych na grosze i stałem się dumnym milionerem :sunglasses:

.jakie to proste.

Cofam to, co wyżej napisałem.

Po zamianie mojej wagi i wzrostu na tony i jednostki astronomiczne, okazuje się, że w ogóle nie istnieję.
A zamiana powierzchni mieszkalnej na kilometry kwadratowe sprawiła, że prawie stałem się bezdomnym. Nie ma gdzie palca wcisnąć.

.jak to cofnąć?

Pod rządami PiSu i bez tej skomplikowanej operacji będziesz milionerem… :rofl: