Nie zaszczepiłbym się, choćby mi dawali za to miliony, bo to czysta bezmyślność.
Twoja opina ma dla mnie takie znaczenia, jak zeszłoroczne opadłe liście z drzew. Słucham ludzi mądrych. To znaczy, że ciebie nie.
Jak nie chcesz się przyznawać, trudno, nie nalegam. Pamiętaj, że prawdopodobnie za rok znów będzie trzeba. Jakby co to przypomnę.
Dali by ci stówę i byś poleciał trzeci raz się zaszczepić.
Tylko przygłupy mogą wygłaszać takie przygłupowe tezy…
Od razu stowe?
A pare puszek tuszonki, ogoreczki i litr wodki nie wystarczy?
Twoja bezsilność umysłowa nie pozwala ci na nic innego, tylko na prymitywne obrażanie. To wynika z prymitywizmu umysłowego.
Może naszemu koledze po tym szczepieniu tak się pogorszyło.
Wiem, że niektórzy narzekali na objawy poszczepienne …
Jemu umysłowo już pogorszyć się nie może, Świadczą o tym jego wpisy. Ortopeda by pomógł, ale żaden psychiatra tu nie poradzi. Nie wymyślono jeszcze lekarstwa na głupotę.
Na waszym z benaskiem miejscu, bardziej modliłbym się o zdrowie i życie, niż szczekałbym.
My nie szczekamy, Ale rozmowa dwóch inteligentnych ludzi jest dla ciebie niezrozumiała, bo nie jesteś w stanie ogarnąć jej umysłem i ujadasz bezradnie, jak taki mały kundelek z tej złości, że inni są mądrzejsi i inteligentniejsi.
Dla mnie, to jesteście z benaskiem mniej niż zera.
A jakie to ma znaczenie, kim dla ciebie jesteśmy? Ja tam nie biorę pod uwagę bełkotów bezrozumnych… To co ty uważasz, jest tak ważne, jak śmieć wrzucony do śmietnika.
@harmonik nawet swoich butów by nie zaszczepił!
Same się pójdą zaszczepić, bo mądrzejsze od właściciela.
Bingola, nie jesteś taki głupi, więc może mi powiesz, co daje takiemu birbantowi wygłaszanie tych jego idiotyzmów o mnie?
Dzieki za komplement Harmonik, !
Birbant jest szujowato nieharmonijny, więc ten typ tak ma
Nazywanie prawdy idiotyzmami też świadczy o umysłowej niezborności.
Na tym kończę dyskusję na dziś.
To ja sobie popcorn przyniosłam, a Wy kończycie?
Skończyłem, idę spać.