Ciągle pamiętamy, że nieharmonijna ludzkość wkroczyła w ostatnie

Nie zaszczepiłbym się, choćby mi dawali za to miliony, bo to czysta bezmyślność.

Twoja opina ma dla mnie takie znaczenia, jak zeszłoroczne opadłe liście z drzew. Słucham ludzi mądrych. To znaczy, że ciebie nie.

1 polubienie

Jak nie chcesz się przyznawać, trudno, nie nalegam. Pamiętaj, że prawdopodobnie za rok znów będzie trzeba. Jakby co to przypomnę.

2 polubienia

Dali by ci stówę i byś poleciał trzeci raz się zaszczepić.

Tylko przygłupy mogą wygłaszać takie przygłupowe tezy…

1 polubienie

Od razu stowe?
A pare puszek tuszonki, ogoreczki i litr wodki nie wystarczy?

Twoja bezsilność umysłowa nie pozwala ci na nic innego, tylko na prymitywne obrażanie. To wynika z prymitywizmu umysłowego.

Może naszemu koledze po tym szczepieniu tak się pogorszyło.
Wiem, że niektórzy narzekali na objawy poszczepienne …

2 polubienia

Jemu umysłowo już pogorszyć się nie może, Świadczą o tym jego wpisy. Ortopeda by pomógł, ale żaden psychiatra tu nie poradzi. Nie wymyślono jeszcze lekarstwa na głupotę.

1 polubienie

Na waszym z benaskiem miejscu, bardziej modliłbym się o zdrowie i życie, niż szczekałbym.

1 polubienie

My nie szczekamy, Ale rozmowa dwóch inteligentnych ludzi jest dla ciebie niezrozumiała, bo nie jesteś w stanie ogarnąć jej umysłem i ujadasz bezradnie, jak taki mały kundelek z tej złości, że inni są mądrzejsi i inteligentniejsi.

Dla mnie, to jesteście z benaskiem mniej niż zera.

A jakie to ma znaczenie, kim dla ciebie jesteśmy? Ja tam nie biorę pod uwagę bełkotów bezrozumnych… To co ty uważasz, jest tak ważne, jak śmieć wrzucony do śmietnika.

@harmonik nawet swoich butów by nie zaszczepił! :slight_smile:

2 polubienia

Same się pójdą zaszczepić, bo mądrzejsze od właściciela.

3 polubienia

Bingola, nie jesteś taki głupi, więc może mi powiesz, co daje takiemu birbantowi wygłaszanie tych jego idiotyzmów o mnie?

1 polubienie

Dzieki za komplement Harmonik, !
Birbant jest szujowato nieharmonijny, więc ten typ tak ma :slight_smile:

2 polubienia

Nazywanie prawdy idiotyzmami też świadczy o umysłowej niezborności.
Na tym kończę dyskusję na dziś.

3 polubienia

To ja sobie popcorn przyniosłam, a Wy kończycie? :pensive:

3 polubienia

Skończyłem, idę spać.

2 polubienia