Ciągle pamiętamy, że nieharmonijna ludzkość wkroczyła w ostatnie

1,5 roku swej patologicznej, bezmyślnej, barbarzyńskiej egzystencji, jako że poród Drugiego Księżyca przez Naszą Planetę wszedł w końcowe stadium?

Półtora roku temu pisałeś to samo i co? Nie sprawdziło się!

3 polubienia

A za następne półtora roku napisze, że za półtora roku ludzkość wkroczy w ostatnie półtora roku końca swej egzystencji…

3 polubienia

Tu pół tora, tam pół tora - można się całkiem wykoleić. Co zresztą przydarzyło sie autorowi pytania :slight_smile:

3 polubienia

To półtora,
to jego zmora.

1 polubienie

A nie lepiej połówkę?
Połówka humor poprawia. :wink:

2 polubienia

Ale dwie jeszcze lepiej… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Mamy tylko 1,5 roku?
Szkoda. Niczego dotąd nie osiągnąłem. Trzeba sie napić.

2 polubienia

Albo wybrać harmonika na nadnaczalnika ludzkości i on nas uratuje… :stuck_out_tongue_winking_eye: :rofl:

Mam Lecha… :beer:

Szkoda by była, jakbyś osiągnął i wszystko w PiSduuuu… A jak nic nie osiągnąłeś, to czego żałować? :crazy_face:

2 polubienia

Niech nasz eko-komunistyczny przyjaciel zacznie budować arkę. Ja biorę składniki do zrobienia wódki i piwa.

3 polubienia

Tak jest. Artykuły pierwszej potrzeby muszą być.

1 polubienie

Nie 1,5 roku temu, a niecałe 1,5 miesiąca temu.

Nie bredż @harmonik o urodzeniu drugiego księżyca pisałeś juz na starym pytamy czyli dwa lata temu

1 polubienie

Ale nie podawałem terminów, jak teraz, a to zasadnicza różnica.

1 polubienie

I parę osłow do cagnecia wozu zapasami, bo zanim sie wyprodukuje to zyc tzeba…

Harmonik, nie jesteś już sam w tej ciemności …

Twoje paczki by pomogły, będziesz mu posyłał?

2 polubienia

Głupców na świecie dostatek…

1 polubienie

Daj spkoj trzy lata i jeszcze na dodatkowej diecie owocowej?
Ja rozumiem, plaskoziemiec, ale sadyzm jest niezgodny z Konwencja Genewska.

2 polubienia

Szczepiąc się z birbantem i innymi przeciw zmyślonej pandemii COVID-19, znacząco pogorszyliście swą sytuację zdrowotną, no ale nie mieliście zabronione…

Harmonik, tak poważnie. Przecież wiadomo, że też się zaszczepiłeś, nie musisz się ukrywać.

Napisz chociaż czym, Astrą, Pfizerem czy innym i jak było, miałeś jakieś objawy poszczepienne? Ja nie miałem żadnych.

1 polubienie