Dla tych co lubią Wałęsę i tych co nie bardzo…ale to bez znaczenia.Ruskie sobie używanie zrobiły z jego osoby.
Taka ciekawostka i już…
Dla tych co lubią Wałęsę i tych co nie bardzo…ale to bez znaczenia.Ruskie sobie używanie zrobiły z jego osoby.
Taka ciekawostka i już…
Strasznie śmiesznych ludzików znalazłeś. Najpierw ta baba tryskająca jadem i ziejąca nienawiścią suczka, potem spokojniejszy i nie robiący takich durnowatych min facet, który twierdził, że Polska chce “odchapać” kawał Ukrainy i wytłuc połowę Rosjan. No weź. Gdzie Ty takich śmiesznych ludzików znalazłeś i kim oni są?
Ruskie media to kabarety. Skąd oni biorą tych dziennikarzy? Najpierw wlew kupy do głowy a potem do roboty?
Ponad 100 mln wierzy w każde ich słowo. I to jest dramat.
Ale oni tak śmiesznie jazgoczą i ujadają, że aż trudno pomyśleć, że ktokolwiek im wierzy.
Dziwny naród,dziwne czasy.Ciekawe jak to wszystko się skończy…
Lechu juz dawno temu mnie"zmęczył".Ale to nasze bagienko…
Sowieckim ryjom,wara!
Tradycja z ZSRR. Tam się nic nie zmieniło.
Na temat Lecha wypowiem się niebawem w tym pytaniu. Ale, ruskie precz od naszych spraw!
Do Walesy to oni tam nigdy miloscia nie pałali.
Wypowiedzi tych kacapów niezbyt się różnią od komentarzy wielu Polaków, zwłaszcza tych, którzy urodzili się już po Solidarności, Gówno wiedzą, a drą się najgłośniej. I nie chodzi mi o ruskich trolli.
Ciekawe co masz na myśli…Gowniarzeria potrafi być gorsza od samego zródła zła…
@collins02 Dziś tylko krótko o Wałęsie. Ten człowiek od losu dostał swoje wielkie 5 minut.
I powinien w nich pozostać. Niestety, nie pozostał. Polityka jemu nie była potrzebna, ani Polsce on, jako polityk. Ale co było robić, on jeden mógł wygrać z Tymińskim. Dziś te 30% głosuje na PiS, to samo, które wtedy popierało szarlatana z czarna teczką, skądś z Ameryki Południowej.
Mialem to w doopie bo kochalem sie w dziewczynie z Dzierżoniowa.A dzisiaj moj stosunek do polityki,pozostal takim sam.
Najpierw życie.
Reszta po godzinach i to tylko jesli łaskawie sie na to zdecyduję
A niech to! Ja też tam miałem fajną koleżankę.
A jeszcze była blond i nazwisko"Niemiec"…
Poznałem ja w pociągu…
To nawet tematyczne bo razem wyszlismy aby nie słuchać ówczesnych pisowców,tuż po wyborach gdzie pojawił sie Tymiński…
Ona miala wielki,czarny plecak który ją calkowicie zakrywał…Studiowala w Poznaniu…Schrzaniłem to…Byl chyba 1994 albo 95
Zostalo mi pare zdjęć
Justyna…
To jest tragiczne, że takie osoby się odzywają Najpierw ta od barszczu, potem sie zamknęli, bo im Unesco utarło nosa i pokazało, że wpisuje barszcz jako należny Ukrainie na liste UNESCO. A teraz następni się uaktywniają
https://military.pravda.ru/news/1728692-poljaki_na_ukraine/
Ruskie zawsze coś wymyślą jak pisarze S-F albo i bardziej
20.07.2022 07:38
Według Polskiej Agencji Wywiadowczej (AW) reżim w Kijowie spodziewa się wprowadzenia dwóch polskich brygad na zachodnią Ukrainę , powiedział ekspert wojskowy Jakow Kedmi.
Rozmieszczenie 6 i 25 oddzielnych brygad powietrznodesantowych w regionie zachodnim, według ukraińskiego Sztabu Generalnego, umożliwi uwolnienie dodatkowych wyszkolonych jednostek Sił Zbrojnych Ukrainy do transportu na wschód Ukrainy.
Ponadto, jak określił Jakow Kedmi, powołując się na dane AW, nacjonaliści mieli za zadanie utrzymać linię Słowiańsk-Kramatorsk-Dzierżyńsk przez miesiąc, ponieważ planowane jest wysłanie 30 000 rekrutów przeszkolonych w ramach przyspieszonego programu uzupełniania Sił Zbrojnych Ukrainy.
Autorzy raportu zauważają również, że haubice 155 mm M-777 przekazane przez Pentagon reżimowi w Kijowie nie prowadzą walki przeciwbateryjnej z artylerią aliantów, ale służą głównie do ostrzeliwania pokojowych miast.
Zagraniczni najemnicy muszą dowodzić bateriami, ponieważ ukraińscy żołnierze udowodnili swoją niezdolność do samodzielnego utrzymywania złożonych systemów
Читайте больше на https://military.pravda.ru/news/1728692-poljaki_na_ukraine/
jak ruskie wymysla to musisz powtarzac? jeszcze ktos uwierzy i klopot gotowy?
pomysl troche zamin zaczniesz krecia robote na forum.
Ok.Idę myśleć.