Zapraszam do poruszenia tematu znawców. Ja coś tam się delikatnie orientuję zaledwie haha
Podejrzewam że @ciekawie i @benasek mogą mieć całkiem sporo ciekawostek
Zapraszam do poruszenia tematu znawców. Ja coś tam się delikatnie orientuję zaledwie haha
Podejrzewam że @ciekawie i @benasek mogą mieć całkiem sporo ciekawostek
Ale jakich ciekawostek o kosmosie potrzebujesz? Językowych?
Jeśli tak, to proszę:
Ten
kos mo sie
dobrze …
Sam nie wiem. Co was najbardziej zastanawia? Wiem że temat rzeka i tym bardziej ciężko mi go poruszyć
A kolega @ciekawie proponował temat więc mam nadzieję że trochę pomoże rozruszać temat
Może za tydzień będę coś miała, no w sobotę jadę na wykład Briana Cox’a
Nie opowiem zadnych ciekawostek, bo nic z tego nie zrozumiałam okazuje się, że wyklad o teoriach Einsteina i dzialaniu czarnych dziur mnie przerasta
i nie chodzi tu wcale o barierę językową, bo moj chlopak zrozumial z wykladu tyle co ja
opłacało się wydać kupę kasy na bilety i spedzic 7 godzin w samochodzie żeby poczuć się jak ostatni tłuk
Nie przesadzaj, kosmos duzy, to i zrozumiec trudno
Nie przejmuj się Temat czarnych dziur jest tak skomplikowany, nieintuicyjny, że niezrozumienie zagadnienia w niczym Ci nie ujmuje. Jednak fakt, że czarne dziury zostały przewidziane a dopiero potem odkryte powinno niektórym dać do myślenia…
Ja nawet nie potrafię wytlumaczyc czego ja tam nie zrozumialam moj mózg chyba skwierczące odglosy tam wydawał. Ogladalismy programy naukowe tego profesora w TV i byly bardzo interesujące, no i wiadomo, bardziej przystepne dla normalnego widza, ale to juz byl inny poziom…
Noo… tak sobie wmawiam
Litera za nokautem milicja przed literą,
birbanta zagwozdka jest teraz dopiero…
Nikt nic nie poratuje tematu ?
Tylko 2 osoby mogą mieć całkiem sporo ciekawostek.<-Tak jest napisane więc milczę
Nie tylko. Po prostu te dwie osoby podejrzewam
Co Ty taki Sherlock?
Ano zboczenie zawodowe co poradzić heh
Ty mi napisz lepiej, czy jesteś w posiadaniu filmów z wywiadami z rzekomo Obcą Istotą w ramach projektu Blue Book z lat 60. Wywiady znam, ale wydaje mi się, że nie wszystkie.
Kolega @benasek
Swiat ma wiecej wymiarów i niekoniecznie euklidesowych
A coś nowego dla mnie?..
Biala dziura w zyciorysie gwiazdy
I może jakiś rebus?