Zapraszam do poruszenia tematu znawców. Ja coś tam się delikatnie orientuję zaledwie haha
Podejrzewam że @ciekawie i @benasek mogą mieć całkiem sporo ciekawostek
Zapraszam do poruszenia tematu znawców. Ja coś tam się delikatnie orientuję zaledwie haha
Podejrzewam że @ciekawie i @benasek mogą mieć całkiem sporo ciekawostek
Ale jakich ciekawostek o kosmosie potrzebujesz? Językowych? ![]()
Jeśli tak, to proszę:
Ten
kos mo sie
dobrze …

Sam nie wiem. Co was najbardziej zastanawia? Wiem że temat rzeka i tym bardziej ciężko mi go poruszyć
A kolega @ciekawie proponował temat więc mam nadzieję że trochę pomoże rozruszać temat
Może za tydzień będę coś miała, no w sobotę jadę na wykład Briana Cox’a ![]()
Nie opowiem zadnych ciekawostek, bo nic z tego nie zrozumiałam
okazuje się, że wyklad o teoriach Einsteina i dzialaniu czarnych dziur mnie przerasta
i nie chodzi tu wcale o barierę językową, bo moj chlopak zrozumial z wykladu tyle co ja
opłacało się wydać kupę kasy na bilety i spedzic 7 godzin w samochodzie żeby poczuć się jak ostatni tłuk ![]()
Nie przesadzaj, kosmos duzy, to i zrozumiec trudno ![]()
![]()
Nie przejmuj się Temat czarnych dziur jest tak skomplikowany, nieintuicyjny, że niezrozumienie zagadnienia w niczym Ci nie ujmuje. Jednak fakt, że czarne dziury zostały przewidziane a dopiero potem odkryte powinno niektórym dać do myślenia…
Ja nawet nie potrafię wytlumaczyc czego ja tam nie zrozumialam
moj mózg chyba skwierczące odglosy tam wydawał. Ogladalismy programy naukowe tego profesora w TV i byly bardzo interesujące, no i wiadomo, bardziej przystepne dla normalnego widza, ale to juz byl inny poziom…
Noo…
tak sobie wmawiam ![]()
Litera za nokautem milicja przed literą,
birbanta zagwozdka jest teraz dopiero… ![]()
![]()
Nikt nic nie poratuje tematu
?
Tylko 2 osoby mogą mieć całkiem sporo ciekawostek.<-Tak jest napisane więc milczę ![]()
Nie tylko. Po prostu te dwie osoby podejrzewam ![]()
Co Ty taki Sherlock?
Ano zboczenie zawodowe co poradzić heh
Ty mi napisz lepiej, czy jesteś w posiadaniu filmów z wywiadami z rzekomo Obcą Istotą w ramach projektu Blue Book z lat 60. Wywiady znam, ale wydaje mi się, że nie wszystkie.
Kolega @benasek
Swiat ma wiecej wymiarów i niekoniecznie euklidesowych ![]()
![]()
A coś nowego dla mnie?.. ![]()
Biala dziura w zyciorysie gwiazdy ![]()
![]()
![]()
I może jakiś rebus?