I tu się z Tobą absolutnie zgadzam.
Malita dostała ostrzeżenie? Sprawiedliwosc wraca:rofl: za te wszystkie chamskie odzywki nawet do mnie na starym pytamy w końcu nie ma kolesiostwa xd
Dziecko A ty nie miałeś iść spać?
O i kto tu obraża hahaha. I dziwi się że są problemy hahaha. Panuj nad sobą. Siostra mality z charakteru.
Slowo "dziecko"cie obraża? Jak mi przykro…
Kacper dopiero zaczyna swoje życie. Za 20 lat będzie inaczej pisał, dojrzeje. Póki co to człowiek tabula rasa. Ale spokojnie… zaczyna mu się ! Trzymamy kciuki Tensor za Ciebie i Twoje dorosłe, dobre życie ojca i partnera. Przynajmniej ja trzymam.
Tak. Bo napisałaś mi to żeby mnie obrazić. Nowy moderator pisał żeby zglaszac mu takie odżywki. Więc spodziewaj się kary
Hahaha normalnie cała drżę z lęku i niepokoju:joy:
Nie no żart. Znając życie znowu będzie Chamska odpowiedz
Masz prawo. W końcu według ciebie panuje tu bezprawie bo nietykalna malita dostała małego banika malita rzadko wchodzi… To dobrze bo gdyby zobaczyła takie wpisy to by ładna litanie wulgaryzmów puściła na mnie XD
Nie wiem. Napisalas prawde!
Czyli normalni użytkownicy dostają bana, a troll robi co mu się podoba…?
Moja opinia na jego temat jest znana. Na ogół nawet nie chce mi się tu wchodzić jak coś takiego widzę.
Normalni użytkownicy ignorują jakieś prowokuajace(tylko prowokujące i tylko według nich) wpisy a nie odpowiadają używając określeń nadających się na bana…
Niestety tez jestem tego zdania co ty!!!
erzac dostala bana wg mnie nieslusznie, a temu trolkowi wszystko wolno, nawet wyzwiska pod adresem emerytow mu uszly na sucho!
Jak dla mnie, to nie tak było założenie że ta wyjątkowość potrzebna do bycia tatą zamiast ojcem jest czymś dobrym…
też tego nie popieram, ale każda “nowa miotła” inaczej zamiata. Nie wierzę tez w przemianę. Ukształtować można dziecko (choć i tak nie do końca), a dorosłą osobę?
też to zauważyłem. Ciekawe czy podała mu hasło do konta (a jeśli tak, to czy zadziałało to też w drugą stronę?), czy inaczej?
chyba nigdy nie czytałeś nocnych sesji.
Gumniany za krótko tu jest.
Niby tak ale z drugiej strony,kto jak nie dorosly,powinien panowac nad soba i wymagac od siebie.Od czego jest rozum?