Co było nie tak w tym wpisie?

I tu się z Tobą absolutnie zgadzam.

Malita dostała ostrzeżenie? Sprawiedliwosc wraca​:rofl: za te wszystkie chamskie odzywki nawet do mnie na starym pytamy :rofl: w końcu nie ma kolesiostwa xd

Dziecko A ty nie miałeś iść spać?

O i kto tu obraża hahaha. I dziwi się że są problemy hahaha. Panuj nad sobą. Siostra mality z charakteru. :rofl:

1 polubienie

Slowo "dziecko"cie obraża? Jak mi przykro…

Kacper dopiero zaczyna swoje życie. Za 20 lat będzie inaczej pisał, dojrzeje. Póki co to człowiek tabula rasa. Ale spokojnie… zaczyna mu się ! Trzymamy kciuki Tensor za Ciebie i Twoje dorosłe, dobre życie ojca i partnera. Przynajmniej ja trzymam.

2 polubienia

Tak. Bo napisałaś mi to żeby mnie obrazić. Nowy moderator pisał żeby zglaszac mu takie odżywki. Więc spodziewaj się kary :rofl:

Hahaha :joy: normalnie cała drżę z lęku i niepokoju​:joy:

Nie no żart. Znając życie znowu będzie Chamska odpowiedz

Masz prawo. W końcu według ciebie panuje tu bezprawie bo nietykalna malita dostała małego banika :rofl: malita rzadko wchodzi… To dobrze bo gdyby zobaczyła takie wpisy to by ładna litanie wulgaryzmów puściła na mnie XD

Nie wiem. Napisalas prawde!

1 polubienie

Czyli normalni użytkownicy dostają bana, a troll robi co mu się podoba…?

Moja opinia na jego temat jest znana. Na ogół nawet nie chce mi się tu wchodzić jak coś takiego widzę.

4 polubienia

Normalni użytkownicy ignorują jakieś prowokuajace(tylko prowokujące i tylko według nich) wpisy a nie odpowiadają używając określeń nadających się na bana…

1 polubienie

Niestety tez jestem tego zdania co ty!!!
erzac dostala bana wg mnie nieslusznie, a temu trolkowi wszystko wolno, nawet wyzwiska pod adresem emerytow mu uszly na sucho!

1 polubienie

Jak dla mnie, to nie tak było założenie że ta wyjątkowość potrzebna do bycia tatą zamiast ojcem jest czymś dobrym… :wink:

też tego nie popieram, ale każda “nowa miotła” inaczej zamiata. Nie wierzę tez w przemianę. Ukształtować można dziecko (choć i tak nie do końca), a dorosłą osobę?

2 polubienia

też to zauważyłem. Ciekawe czy podała mu hasło do konta (a jeśli tak, to czy zadziałało to też w drugą stronę?), czy inaczej?

chyba nigdy nie czytałeś nocnych sesji.

1 polubienie

Gumniany za krótko tu jest.

Niby tak ale z drugiej strony,kto jak nie dorosly,powinien panowac nad soba i wymagac od siebie.Od czego jest rozum?