Vilemo, czas robi swoje. Jak rozmawiałyśmy przez telefon to nie byłyśmy skonfliktowane. To przecież proste. Rozmawiałyśmy może 3 razy, kilka lat temu a przebywamy na Pytamy ze sobą 7 lat. Dajże spokój. Nie wiem do czego ta dyskusja zmierza. Jesteś zombie pytamy, jak ja. Nie ma sensu. Powiedziałam co chciałam powiedzieć. Dobranoc.
Smutne że tutaj takie akcje sie dzieją bo warto sobie zdać sprawę że to nasza trumna.
A to.my jesteśmy skonfliktowane? A to chyba coś mi umknęło bo właśnie jakikolwiek nasz ostatni kontakt był przez telefon i to normalny. Poza tym czy zdanie o kimś jest zależne od tego czy się akurat jest skonfliktowanym?
Gościu… Nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia.
Po twoich wypowiedziach stwierdzam że coś zz tobą nie tak. Same problemy przez ciebie tutaj nara.
To nie jest złe, że tak myślisz, mamy odmienne zdanie w tej kwestii i tyle.
Mój dzieciak skacze z kwiatka na kwiatek , nie wiem czy potrafi stworzyć szczęśliwy trwały związek , to dla mnie drogocenna wskazówka będzie, jeśli będzie.
Chyba że masz dopiero 13lat…
Rozumiem.
“Konfidencenie, patola LOL”
Obstawiam że ty masz z 15
Nie. Ty masz. Nikt normalny nie zachowuje się na internecie tak jak ty. Znając jakiegos tensora z pytamy hahaha XD
W sumie sie cieszę że tak to pamiętasz i zaczynam żałować że sie odezwałam. Napisałam post w tym pytaniu mając na myśli jedną, wielką sytuacje gdy właśnie modem był leszcz. To ona utkwiła mi w pamięci. Każdy pamięta co chce. Ja na pewno nie chce żebyś Ty odchodziła i inni o których napisałaś że mają bana. Ale to nie moja decyzja, sama też bardzo słabo znam to forum i czytając to co piszesz to strach sie odezwać normalnie. Jak być sobą i się wyluzować, dziwne te zasady.
Po cholerę się wyrywasz jak nie masz pojęcia co się działo i o co chodzi?
Bo robisz tu jakieś przedstawienia patologie to mam prawo pisać że mi śmierdzi…
Leszcza moderowanie w ogóle mi się nie podobało. I o tym chyba wiedza wszyscy.
Ale jedno dziś dostrzegłam.Nie warto tu być. Malita wzięła urlop po tych akcjach, ja też biorę… Niepotrzebnie dałam się namówić na zalogowanie tutaj. Jeśli bana dostaje malita i Tomek ( A jakimi userami oni są wiedza wszyscy) to tutaj będzie jeszcze gorzej niż tam. Taki wniosek.I cholernie żałuję że nie da się usunąć tu konta.
Weź rozbieg.
Idę spać. Bawcie się dalej w życie, z Panem Tensorem na pytamy XDD
Za co oni mają tego bana ? Kto je rozdaje ? Może przeczekaj, to nowe forum. Wiem że jesteś wkurw…na
No tak czytam i oczom nie wierzę …
Nie jestem wkur… Oboje dostali bana wczoraj… Tomek na chwilę, malita też… Ale niesmak pozostał.Za co? Za to że się odezwali na Tensora prowokacje. Czyli dzień jak co dzień.
Oczywiście że 1000 razy lepszym ojcem może sie okazać obcy człowiek a nie dawca spermy.
Takich przykładów sa miliony. Tatusiowie od święta, alimenciarze, tchórze, niby tak kochają i nikt tego nie czuje, a ludzie którzy troszczą sie o dziecko, kochaja jak swoje, całymi latami sa w pogotowiu żeby mu pomóc, być z nim, tworzyć rodzinę. Nie ma o czym mówić.
Słowami każdego smarkacza który w ogóle nie zna życia nie warto sie przejmować bo znaczą tyle co gówno.