Jesli nie mam na to zadnego wplywu?
To podepre sie Fredra zbereznikiem Niech się dzieje wola nieba, / Z nią się zawsze zgadzać trzeba!
Z rodzicami to czesto trzeba bylo sie wyklocic, szefa zawsze mozna zmienic, a co do wladzy? Mozna probowac glosowac nogami…
“Wszystko albo nic”-to jak GRA O ŻYCIE!
Cyrografów nie podpisuję z nikim /nawet z diabłem /
Bo z TEGO WSZYSTKIEGO bardzo łatwo NIC może zostać …
Nie chcę trochę , chcę osiągnąć cel lub odpuszczam na starcie wiedząc , że mogę zyskać namiastkę.
Nie pytam co chcesz, tylko co dostajesz…
Coś małego bez oglądania się na innych. Jestem trochę asekurantem, nie lubię stawiać wszystkiego na jedną kartę. Ani jeśli ja jestem za to odpowiedzialna, ani, jeśli ktoś inny.
Wszystko
Pytasz : co byście woleli
Jak wybierasz, z czego zrezygnowac?
…po czym rozmowa toczy sie dalej. Nie sadzisz?
Przykro mi slyszec, ze tak rzadko udaje ci sie to osiagnac…
Owszem, ale pytanie jest tak ogólnikowe, że nawet nie wiem z którego pułapu się rozpędzić albo też wiem, jednak ze względu na kategorię pytania …
Bo i pytanie mialo byc ogolne. Zycie to nie matematyka, nie ma tylko jednej poprawnej odpowiedzi…
Wiem i z tego powodu się nie rozpisuję
Wybieram zwykle to, gdzie wydaje mi się (na różnych podstawach), że mam większe szanse, nawet, jak mniej mi się to podoba.
Chyba, że mam kilka alternatyw w tym samym czasie, wtedy celuję w tę najfajniejszą
Ale robię wyjątki, np. we wrześniu zmieniałam kierunek studiów, uczelnię, miasto itd., bo (w końcu!) dostałam się na coś, co mi bardziej odpowiadało.
Ale teraz to już nie wiem, czy to był taki super wybór.
Heh. Chcialem sie posmiac ze podajesz zmiane studiow jako przyklad malej rzeczy… ale w sumie masz racje. To jest mniej wazne, niz myslisz.
I przy tym stanowisku najlepiej zostańmy tak na wszelki wypadek.
…ale nie powiedzialem ze spodobaja ci sie powody, dla ktorych to nie jest bardzo wazne. Czy to cos zmienia w twojej ocenie?
O ile nie podasz tych powodów, to nie. Nie podawaj. Serio.
Jak sobie panienka zyczy…