które za pięknie nie wyglądają, delikatnie mówiąc?
Wczoraj Bełchatów świętował na tańcach koniec wakacji, a jak się miałem z taką głową przyłączyć do tańczących? Wszyscy preferują młodszych. Byłem najsiwszy.. Jest takie słowo?
Na pewno można powiedzieć/napisać “najbardziej siwy”.
A co ile trzeba odnawiać takie coś?
Zalezy od organizmu.
Dziękuję za czas mi poświęcony,
Zależy ile bym ich miał i ja by się układały. Sam też mam już kilka siwych włosów nad uszami.
Okonka należy słuchać,bo ma rację.Ja już miałem podać swój sposób ale za dobry on nie jest.We Francji go stosowano często w czasie rewolucji
No cóż, niektorzy tracili głowy dla zachowania urody …
Już jest takie słowo, bo je stworzyłeś.
Urok, czy uroda to pojęcie względne. Przypomnę Tobie stare porzekadło: KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA. Amen. I tak myśl.
A jeśli TY SAM nie akceptujesz swojego wyglądu, to zrób to, co w TWOICH OCZACH poprawi ten efekt. Nie wiem, może zrób się na Kojaka?
Błagam, nie prowokuj. Harmonijne zboczenie nie ja przejawiam przecież.
Farbowanie jest nieharmonijne
Ja przestałam się farbować.. jestem kasztanowo siwa ..o tyle ok, że siwacze się spoko komponują.. póki co..
Też na farbowanie nie mam ochoty. Twarz mam opaloną, włosy siwe nawet chyba nie najgorzej się komponują.razem..
Moglbys stanc na cokole i znieruchomiec, ale wtedy by ktos pomyslal, ze golebie na glowiek siedzieli tej postaci z cokolu…