Nie, nie. Z nim nikt nie wygrał. Raz tak dla zabawy sobie z nim podziałałem i dał mi zremisować. Myślę, że zrobił to specjalnie … Dobry był z niego chłop. On też nie wylewał za kołnierz …
Tobie też miłych snów Nunu
Z myszkami to było tak, ze jak wychodziły to on je już wszystkie znał. Każdej dał imię, malutkie jak dla myszki, potem dawał i nazwiska a na koncu pesele …
pesele? O ja pierdziele…
Tak. Dziadek się uparł, że jego myszy bedą porządne. Dlatego każdej nadał numer i jeszcze taki mały glejcik kazdej sprezentował na którym ten pesel był wypisany. O dziwo, myszy je nie gubiły tylko chodziły dumnie przed szczurami. Szczurom dziadek peseli nie nadawał. Za to szczury nie lubiły dziadka …
Długo by opowiadać. Przyjedź, to się więcej dowiesz, zabierz joko ze sobą
Zabrać joko?
Zabiere, spoko…
Uparty dziadek, dziadek uparty,
to już, naprawdę nie są żarty…
Kolego @Aekimt szanowny autorze pytania. Wszyscy tu najedliśmy się delicji i zobacz, co z tego wyszło. Była premier z wora wyszła, normalnie… i nasza niefrasobliwość, nie miej nam za złe luzu i humoru…
Odmowisz sztandarowego napoju jakim jest rum z herbatą? Z przewagą rumu?
I siedzi przed telewizorem?
Lepiej nie. Tam wystepuje kot Behemot o bliżej nieokreslonym pochodzeniu
Nie warto z tym walczyć na siłę pijąc np kawę czy iść na spacer, twój mózg ci sygnalizuje odpoczynek, być może za dużo stresu, lub np leki. Psychicznie jesteś wymęczona, nie przejmuj się wszystkim na zapas. Odpoczywaj
Stan zagrozenia?