Często w grach komputerowych coś kryje się za wodospadem (na przykład w jaskini) - jest tam coś ciekawego.
Co może tam być? Co można tam znaleźć?
Nie wiem co można w grach? Bo nie gram.
Natomiast czasem za wodospadem bywaja jaskinie. Filmik nie jest mój, z YT, ale oddaje rzeczywistość, zwlaszcza koncowe ujęcia. Wodospadow w tej dolinie jest ponad setka, mniejszych lub wiekszych. Ale z grotą za ścianą wody tylko jeden. Wewnątrz mchy, gołębie i turyści.
To miejsce jest przecudne…prawie się popłakałam ![]()
Do milych wspomnien zawsze sie chetnie wraca.
O, to też ładne.
Odpowiem rebusem. Jeśli umiesz je rozwiązywać, to się szybko dowiesz, co może być za wodospadem. Jeśli nie, z pewnością ktoś Ci tu pomoże, więc prędzej czy później i tak się dowiesz …
Rozwiązanie składa się z jednego pięcioliterowego wyrazu.

Hahaha… Świetny rebus! ![]()
Ale ile liter!
Ja, co za literami w rebusach nie przepadam, musiałem się przed nimi dziś pokajać ![]()
Nie przed wszystkimi… ![]()
Słusznie koleżanka zauważyła … Ta wężowata jak ten wąż gdzieś uciokła ![]()
No one już takie są. Niesforne. A tyle ich jest, że nie upilnujesz. ![]()
Iguacu w Brazylii…Być moze to jest do zbadania bo…Przypomina mi sie skekwencja z Ostatniego Mohikanina kiedy córki pułkownika Munro,uciekały własnie tunalem za ścianą wodospadu…I tak to chyba wygląda.Albo ściana skalna albo jaskinie…
No wodospad piękny tylko co w tych jaskiniach?
Na ogół,nic.Pewnie jakaś fauna sie znajdzie ale nie jest to nadzwyczajne “środowisko” do życia na codzień ![]()
Rebus rewelka.
Bylam za wodospadem i nie znalazłam tego ![]()
Ale jak to?
Musi być …
Nie mogę powiedzieć, skąd wiem, ale jest … Na pewno jest!
No chyba, że już go ktoś zabrał! ![]()
Musial ktos zabrać ![]()
Ciekawie zrobione to zdjęcie…
Widzialem kiedyś coś podobnego w Chorwacji,o zachodzie słońca…Ale sceneria [Krka] była zupelnia inna.
A teraz wracam spać…Covid mnie ominal ale mam angine i zapalenie krtani…Straciłam glos i w ogóle czuję sie fatalnie ![]()