Co tam znowu? Jakie zwatpienie? Jak się gospodarke zyluje na faraonskie budowy i przyjda lata chude to kazda szlag trafi.
Co prawda wyplata byla wtedy w piwie i chlebie, bo pieniedzy wtedy nie uzywano, ale tym bardziej byla ona wrazliwa na wszelkiego rodzaju zmiany klimatyczne i kleski zywiolowe. Piwa nawet takiej lury jaka pijano przed tysiącami lat nie dodrukujesz
Niedługo w USA będą masowo drukować mięso i ma być podobno zdrowsze od wołowiny prosto z krowy Ma to też ograniczyć produkcję metanu od zwierząt i sprawić, że będziemy mogli inne rzeczy uprawiać zamiast pożywienia dla zwierząt… No ale to inne czasy były
Nie tyle drukowac co hodowac in vitro.
Juz się to robi na niewielka skale.
Kwestia dopuszczenia tego czegos do obrotu.
Ale w kraju gdzie duza czesc spoleczenstwa nie odroznia smaku zoltego sera od szarego mydla, a przysmakiem jest wiaderko popcornu polanego jakas podejrzana breja udajaca sos? To dlugo nie potrwa.
Drukować też już ponoć mają
Wstawiałem już kiedyś ten kościół, ale nie pamiętam w jakim kontekście.
Może to była jakaś zagadka.
Niby w jaki sposób?
Jak to bedzie mieso to ja jestem cesarzowa chinska.
Nie wiem. Nie znam się!
Kolejne zaklamanie i zdrada
Jakie zakłamanie ? I jaka zdrada ?
Dobra cel uświęca srodki
Skad sie biora arabskie slumsy
A teraz zaludniają poludnie Francji,podobnie jak Tunezyjczycy…I tesknią,tęsknią,tęsknią za okupacja…
Musialbys posluchac taksowkarzy w Nur El Kandauri…
Jeden taki jak sie wygadal,nie pozwolil mi płacić!
Kiedy nauczysz się myslec na wlasny rachunek? I segregowac smieci?
Myśleć na własny rachunek ? Co masz na myśli ?
Kojarzyc skojarzenia
Szukac cudzych błędów robiac swoje
Kojarzę co Jezus mówił na temat belki, której nie dostrzegamy w swoim oku czy jakoś tak
A w temat migracji to się jak najbardziej wpisywało…
Komunizm trwał dziesiecolecia i dalej ma sie dobrze
Niestety Talibowie Kaczystanu nie odpuszczają