Co myslicie o swoich nogach?

jest ale wybiorę się tam dopiero jak opuszczę salę :wink:

1 polubienie

Strzałki oznaczają, że tego słowa używasz od tyłu. I to nie jest żadna prowokacja. :smiley:

2 polubienia

Auć…
Moja rana to nie cięta… rama roweru uderzyla mnie z taką siłą, że jakby to powiedzieć… udo trochę eksplodowało :grin: widziałam jego wnętrze… dobrze, ze to sie stalo jak bylam dzieciakiem, bo teraz chyba bym zemdlala jakbym to zobaczyla. Wtedy adrenalina zrobiła swoje i miałam w glowie jasny plan: kolezanka bierze rower, a ja ide do domu. Tylko co powiedziec mamie, zeby nie padla na zawal na miejscu? Wybrałam opcję “Mamuś, daj plaster, bandaż, cokolwiek… i tak musimy jechac na pogotowie…” :grin: tata byl w pracy, więc sasiad mnie wiozł. Mama po wszystkim powiedziala, ze ma nadzieje, ze sasiadowi nie poplamilam siedzenia krwią, a ja na to “nie, nie! Uwazalam i nic nie poplamilam” :joy: Jak na taką wielką ranę to na prawdę nie bylo duzo krwi… zadziwiajace.

3 polubienia

tak czułem że nie będzie po bożemu :joy:

2 polubienia

Ale internet jest wszędzie. Co będziesz czekał.

1 polubienie

napieram od tyłu od jakiegoś czasu i nic… może powinienem zacząć kontemplować?? :sunglasses:

1 polubienie

Moja rana była niezbyt głębokim zadrapaniem z tym, że długim. I nożyczki musiały być używane do jakichś niecnych celów bo wdało się zakażenie i to z tego została całkiem pokaźna blizna.

1 polubienie

Tak, pokontempluj trochę i koniecznie napisz jak Ci z tym jest. :thinking:

1 polubienie

U mnie tez sie troche paprala i przez to wyglada gorzej niz by mogla :frowning:

2 polubienia

no to chyba nas przeniosą na chirurgię zaraz…

1 polubienie

kontempluję ale nie mogę dojść … do tego czerwonego kapturka na końcu

1 polubienie

Oby nie, mdleję na widok krwi. :smiley:

Za mało się starasz. :smiley: Może zła technika. Oczy trzeba zamknąć, ułożyć się w kwiat lotosu, kadzidełka zapalić, słuchać szemrzącego strumyka.

2 polubienia

Nie narzekam! Spełniasz życzenia? To poproszę o (ewentualnie) ze 3 cm dłuższe :slight_smile:

3 polubienia

boję się przesadzić, żeby nie wylecieć z pracy :grinning:

1 polubienie

3 cm dłuższe włosy na nogach → samo się zrobi

A włosy… tu mogę złożyć zażalenie do dawców genów, marzyłam o kręconych, ale samej kręcić mi się nie chce :slight_smile:

2 polubienia

Szmer strumyka nie musi być głośny. W sumie możesz też mieć otwarte oczy. :slight_smile:

Chcesz mieć kręcone włosy na nogach?

Zgadza się jest takie miejsce w Kanadzie.

Tylko nie chce Cie straszyć
W nordyckich imionach dla dzieci znaczenie imienia Thorhilda brzmi: dziewica Thora.
:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Czyli Thorhild to będzie rodzaj męski dziewicy Thora?

2 polubienia