jest ale wybiorę się tam dopiero jak opuszczę salę
Strzałki oznaczają, że tego słowa używasz od tyłu. I to nie jest żadna prowokacja.
Auć…
Moja rana to nie cięta… rama roweru uderzyla mnie z taką siłą, że jakby to powiedzieć… udo trochę eksplodowało widziałam jego wnętrze… dobrze, ze to sie stalo jak bylam dzieciakiem, bo teraz chyba bym zemdlala jakbym to zobaczyla. Wtedy adrenalina zrobiła swoje i miałam w glowie jasny plan: kolezanka bierze rower, a ja ide do domu. Tylko co powiedziec mamie, zeby nie padla na zawal na miejscu? Wybrałam opcję “Mamuś, daj plaster, bandaż, cokolwiek… i tak musimy jechac na pogotowie…” tata byl w pracy, więc sasiad mnie wiozł. Mama po wszystkim powiedziala, ze ma nadzieje, ze sasiadowi nie poplamilam siedzenia krwią, a ja na to “nie, nie! Uwazalam i nic nie poplamilam” Jak na taką wielką ranę to na prawdę nie bylo duzo krwi… zadziwiajace.
tak czułem że nie będzie po bożemu
Ale internet jest wszędzie. Co będziesz czekał.
napieram od tyłu od jakiegoś czasu i nic… może powinienem zacząć kontemplować??
Moja rana była niezbyt głębokim zadrapaniem z tym, że długim. I nożyczki musiały być używane do jakichś niecnych celów bo wdało się zakażenie i to z tego została całkiem pokaźna blizna.
Tak, pokontempluj trochę i koniecznie napisz jak Ci z tym jest.
U mnie tez sie troche paprala i przez to wyglada gorzej niz by mogla
no to chyba nas przeniosą na chirurgię zaraz…
kontempluję ale nie mogę dojść … do tego czerwonego kapturka na końcu
Oby nie, mdleję na widok krwi.
Za mało się starasz. Może zła technika. Oczy trzeba zamknąć, ułożyć się w kwiat lotosu, kadzidełka zapalić, słuchać szemrzącego strumyka.
Nie narzekam! Spełniasz życzenia? To poproszę o (ewentualnie) ze 3 cm dłuższe
boję się przesadzić, żeby nie wylecieć z pracy
3 cm dłuższe włosy na nogach → samo się zrobi
A włosy… tu mogę złożyć zażalenie do dawców genów, marzyłam o kręconych, ale samej kręcić mi się nie chce
Szmer strumyka nie musi być głośny. W sumie możesz też mieć otwarte oczy.
Chcesz mieć kręcone włosy na nogach?
Zgadza się jest takie miejsce w Kanadzie.
Tylko nie chce Cie straszyć
W nordyckich imionach dla dzieci znaczenie imienia Thorhilda brzmi: dziewica Thora.
Czyli Thorhild to będzie rodzaj męski dziewicy Thora?