Co myslicie o tlumie ludzi zblizajacym sie do polsko bialoruskiej granicy?

Zbieg okolicznosci, przypadek…

Sluchajac jego tatusia, to Endriu tak ma od kolyski.

1 polubienie

555bc063bdf24

1 polubienie

Szczególnie jeżdżenie przez Dudę wieczorem do Kaczyńskiego w którym kraju głowa państwa jeździ do jak by nie było szeregowego posła jego partii? Na dowód żebyś nie powiedział że to jakieś teorie spiskowe albo scenariusz Ucha prezesa

https://wyborcza.pl/7,75398,18915369,fakt-duda-potajemnie-odwiedzil-kaczynskiego.html?disableRedirects=true

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25754927,niespodziewane-wieczorne-spotkanie-prezesa-i-prezydenta-czy.html

1 polubienie

No co Ty, na partyjke garibaldki się umowili…

Tylko czy dla prezydenta ta gra nie jest zbyt skomplikowana?

1 polubienie

Nie wiem, w makao da sie grac w dwie osoby?

Chyba można

1 polubienie

Można.

1 polubienie

Ja to wiem, ale to nic nie znaczy… To wy mowicie ze Kaczynski jest raz naczelnikiem albo a raz szeregowym poslem w sytuacjach jak wam pasuje… ja nie mowie ze kaczynski jest szeregowym poslem bo nie jest… Bo jezeli jest prezesem partii a nie zostal premierem to normalne ze bedzie wywieral automatycznie jakies wplywy na “swoj” rząd…
Ale jezeli chodzi o Dude… To ze Duda jezdzi do Kaczynskiego to nie znaczy ze Kaczynski mu rozkazuje… to jest dorabianie sobie teori spiskowych i tyle…

Po godzinach dorabia. Pizzę rozwozi. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

On nawet nie szeregowy, bo w wojsku nie byl.

Bo Kaczyński był wiele lat szeregowym posłem bo nie miał żadnego stanowiska w rządzie od 2015 roku dopiero nie dawno został wicepremierem i za nie długo przestanie nim być Więc jak mieliśmy go nazywać premierem prezydentem ministrem? Jak nie miał żadnego stanowiska określenie Poza tym pisałem o czasach kiedy był tylko posłem słowo klucz był…Kaczyński był (będzie za nie długo tylko posłem) szeregowym posłem i jednocześnie Naczelnikiem tylko że posłem jest oficjalnie i formalnie…a Naczelnikiem nie oficjalnie…wtedy pisałem o stronie formalnej gdzie głowa państwa jeździ do szeregowego posła a nie o tej stronie nie oficjalnej Nie rozumiesz wielu kontekstów wypowiedzi tak naprawdę On nie wywiera wypływu tylko steruje wszystkimi…ale co do tego to nie będę wchodził w dyskusje bo i tak nie dojdziemy do porozumienia zawsze będzie zaprzeczał mimo że jesteś jednym z najmłodszym na tym forum i nie widziałeś wielu polityków i tego co się działo Co do Dudy to widziałeś kiedyś w Niemczech żeby Merkelowa jeździła do jakiegoś posła np.z CDU? Albo widziałeś żeby prezes banku fatygował się osobiście do recepcjonistki? I to że Duda jeździ do Kaczyńskiego to jest właśnie dowód jego zależności od niego bo to szef wzywa pracownika a nie pracownik szefa

2 polubienia

Nie. To nie jest zaden dowod i tylko o to mi chodzi… nie mowie ze na sto procent nie jest tak za Kaczybski steruje Dudą, bo moze tak byc… Chodzi mi tylko ze nie ma na to zadnego dowodu i nigdy pewnie nie bedzie. To są poszlaki jakies…

Rownie dobrze moze byc tak, ze Duda jest po stronie pisu a nie bezstronny prezydent, ale nie na zasadzie, ze Kaczynski mowi a Duda slucha, tylko maja jakis deal. I to jest duzo bardziej prawdopodobne, ale wiadomo… zawsze lepiej i przyjemniej mieszac z blotem i osmieszac wiecej niz mniej… jezeli juz sie to robi… Bo jezeli nie lubie Dudy to lepiej gdy powiem o nim dlugopis niz wspolnik kaczynskiego… zawsze to wieksze poniżenie przeciez.

z tym szefem banku i recepcjonistka? to moze zalezec od urody recepcjonistki :innocent: :joy_cat: :joy_cat:

1 polubienie

Ale Duda jest za PIS. Nigdy nie był bezstronny.

1 polubienie

Mozliwe, ale niekoniecznie jest poddanym kaczynskiego i o to mi chodzi…

juz przestan twierdzic, ze żaba ma siersc i przypomina kota…

1 polubienie

Ale wracając do tematu…

Czy to znaczy że teraz Polska będzie zwozić na granicę imigrantów wbrew UE i innym?

1 polubienie

Ale ja jak widac nie popadlem w obsesje na punkcie klęczącego Dudy przed Kaczynskim… Nie chce mi sie pisac o smolensku, ale to na zamach sa wieksze dowody niz na Dude kleczacego przed kaczką XD