Co myslicie o tlumie ludzi zblizajacym sie do polsko bialoruskiej granicy?

Serio?
https://www.google.com/search?q=Duda+klęczy&sxsrf=AOaemvLe2sae7hJj7HcnlA6yHKAUqSOp0Q:1637171541875&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjo5cGh-5_0AhVntIsKHS28AHYQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=663&dpr=1

1 polubienie

Ta ta :laughing:

1 polubienie

Duda ma na trzecie Klęczennik.

1 polubienie

no ja tez sadze, ze Duda kleka tylko przed oltarzem, moze wizurenkami swietych? poki co nawet kopia Yaro nie zostal beatyfikowany :wink:
obawiam sie, ze przed prezesem to pada na twarz :joy_cat: :joy_cat: :joy_cat:

1 polubienie

Myślisz że mu patrzy w ogóle w oczy? Bo mnie się wydaje że ma cnoty panieńskie i ma “wzrok skromnie spuszczony”

1 polubienie

Duda, jako prezydent nie ma nic do powiedzenia i wykonuje posłusznie, to co Kaczyński mu każe. To Kaczyński go zrobił prezydentem bo takiego, jak Duda potrzebował. Duda nie ma nic do powiedzenia też, jako polityk, swemu narodowi. Pustosłowie z błędami merytorycznymi, w czym przebił Komorowskiego, bo ten też cymbałem był, posłusznym wobec Tuska.
Od dawna też nikt takich wtop nie robił, jak Duda w swych wizytach zagranicznych od czasów Wałęsy.
Duda to kukiełka Kaczyńskiego, czy się to komu podoba, czy nie.

Pozdrawiam pana prezydenta po angielsku, tak by zrozumiał; - łys dys, łys, dys…

3 polubienia

To jak chcecie miec w koncu normalnego prezydenta w Polsce to glosujcie na nezaleznego kandydata…

2 polubienia

takich to nigdzie nie znajdziesz.

1 polubienie

Niestety kandydat na prezydenta musi mieć Polskie obywatelstwo.

1 polubienie

Najlepiej na mnie… :crazy_face: :joy:

4 polubienia

Jemu chodzi o posła nie należącego do żadnej partii

2 polubienia

No to tym bardziej się nadaję… :crazy_face:

1 polubienie

Harmonik pewnie wziąłby te fuchę bo coś ostatnio nie pisze że chce zostać przewodnikiem ludzkości więc może obniżył progi…albo wziął leki

2 polubienia

Wiem. Ale w Polsce nie znajdziesz kogoś takiego bo mało kogo stać na kampanię i jednocześnie ma odpowiednie poparcie. Każda partia za cel sobie stawia wystawienie własnego kandydata którego poprze. Popatrz na poprzednich kandydatów… Niezależni nie mieli prawie żadnego poparcia i zaplecza i jeszcze to świry były.

2 polubienia

Co racja to racja

1 polubienie

Nie pisze, bo zbieranie kandydatów na rok 2022 już się zakończyło.
Pisałem mu o tym, więc myślę, że do niego to chyba dotarło.

Jak się nie będzie popisywał i publikował głupot, to jest szansa w 2023 roku …

3 polubienia

Ale taki Kwaśniewski nie patyczkował się nawet z SLD, jak mu nie pasowało, a Miller przez niego do Samoobrony zwiał.

2 polubienia

Chyba 2123.

1 polubienie

Ale był też zależny. Tyle że był Prezydentem wszystkich Polaków. A że pił od okazji no jakąś wadę też musiał mieć.

1 polubienie

Niby tak,tylko nie pamiętamy jak Polacy nielegalnie przekraczali granice uciekając przed komunizmem i niejednokrotnie przed śmiercią…

1 polubienie