Ta ta ![]()
Duda ma na trzecie Klęczennik.
no ja tez sadze, ze Duda kleka tylko przed oltarzem, moze wizurenkami swietych? poki co nawet kopia Yaro nie zostal beatyfikowany ![]()
obawiam sie, ze przed prezesem to pada na twarz
![]()
Myślisz że mu patrzy w ogóle w oczy? Bo mnie się wydaje że ma cnoty panieńskie i ma “wzrok skromnie spuszczony”
Duda, jako prezydent nie ma nic do powiedzenia i wykonuje posłusznie, to co Kaczyński mu każe. To Kaczyński go zrobił prezydentem bo takiego, jak Duda potrzebował. Duda nie ma nic do powiedzenia też, jako polityk, swemu narodowi. Pustosłowie z błędami merytorycznymi, w czym przebił Komorowskiego, bo ten też cymbałem był, posłusznym wobec Tuska.
Od dawna też nikt takich wtop nie robił, jak Duda w swych wizytach zagranicznych od czasów Wałęsy.
Duda to kukiełka Kaczyńskiego, czy się to komu podoba, czy nie.
Pozdrawiam pana prezydenta po angielsku, tak by zrozumiał; - łys dys, łys, dys…
To jak chcecie miec w koncu normalnego prezydenta w Polsce to glosujcie na nezaleznego kandydata…
takich to nigdzie nie znajdziesz.
Niestety kandydat na prezydenta musi mieć Polskie obywatelstwo.
Najlepiej na mnie…
![]()
Jemu chodzi o posła nie należącego do żadnej partii
No to tym bardziej się nadaję… ![]()
Harmonik pewnie wziąłby te fuchę bo coś ostatnio nie pisze że chce zostać przewodnikiem ludzkości więc może obniżył progi…albo wziął leki
Wiem. Ale w Polsce nie znajdziesz kogoś takiego bo mało kogo stać na kampanię i jednocześnie ma odpowiednie poparcie. Każda partia za cel sobie stawia wystawienie własnego kandydata którego poprze. Popatrz na poprzednich kandydatów… Niezależni nie mieli prawie żadnego poparcia i zaplecza i jeszcze to świry były.
Co racja to racja
Nie pisze, bo zbieranie kandydatów na rok 2022 już się zakończyło.
Pisałem mu o tym, więc myślę, że do niego to chyba dotarło.
Jak się nie będzie popisywał i publikował głupot, to jest szansa w 2023 roku …
Ale taki Kwaśniewski nie patyczkował się nawet z SLD, jak mu nie pasowało, a Miller przez niego do Samoobrony zwiał.
Chyba 2123.
Ale był też zależny. Tyle że był Prezydentem wszystkich Polaków. A że pił od okazji no jakąś wadę też musiał mieć.
Niby tak,tylko nie pamiętamy jak Polacy nielegalnie przekraczali granice uciekając przed komunizmem i niejednokrotnie przed śmiercią…