Ta ta
Duda ma na trzecie Klęczennik.
no ja tez sadze, ze Duda kleka tylko przed oltarzem, moze wizurenkami swietych? poki co nawet kopia Yaro nie zostal beatyfikowany
obawiam sie, ze przed prezesem to pada na twarz
Myślisz że mu patrzy w ogóle w oczy? Bo mnie się wydaje że ma cnoty panieńskie i ma “wzrok skromnie spuszczony”
Duda, jako prezydent nie ma nic do powiedzenia i wykonuje posłusznie, to co Kaczyński mu każe. To Kaczyński go zrobił prezydentem bo takiego, jak Duda potrzebował. Duda nie ma nic do powiedzenia też, jako polityk, swemu narodowi. Pustosłowie z błędami merytorycznymi, w czym przebił Komorowskiego, bo ten też cymbałem był, posłusznym wobec Tuska.
Od dawna też nikt takich wtop nie robił, jak Duda w swych wizytach zagranicznych od czasów Wałęsy.
Duda to kukiełka Kaczyńskiego, czy się to komu podoba, czy nie.
Pozdrawiam pana prezydenta po angielsku, tak by zrozumiał; - łys dys, łys, dys…
To jak chcecie miec w koncu normalnego prezydenta w Polsce to glosujcie na nezaleznego kandydata…
takich to nigdzie nie znajdziesz.
Niestety kandydat na prezydenta musi mieć Polskie obywatelstwo.
Najlepiej na mnie…
Jemu chodzi o posła nie należącego do żadnej partii
No to tym bardziej się nadaję…
Harmonik pewnie wziąłby te fuchę bo coś ostatnio nie pisze że chce zostać przewodnikiem ludzkości więc może obniżył progi…albo wziął leki
Wiem. Ale w Polsce nie znajdziesz kogoś takiego bo mało kogo stać na kampanię i jednocześnie ma odpowiednie poparcie. Każda partia za cel sobie stawia wystawienie własnego kandydata którego poprze. Popatrz na poprzednich kandydatów… Niezależni nie mieli prawie żadnego poparcia i zaplecza i jeszcze to świry były.
Co racja to racja
Nie pisze, bo zbieranie kandydatów na rok 2022 już się zakończyło.
Pisałem mu o tym, więc myślę, że do niego to chyba dotarło.
Jak się nie będzie popisywał i publikował głupot, to jest szansa w 2023 roku …
Ale taki Kwaśniewski nie patyczkował się nawet z SLD, jak mu nie pasowało, a Miller przez niego do Samoobrony zwiał.
Chyba 2123.
Ale był też zależny. Tyle że był Prezydentem wszystkich Polaków. A że pił od okazji no jakąś wadę też musiał mieć.
Niby tak,tylko nie pamiętamy jak Polacy nielegalnie przekraczali granice uciekając przed komunizmem i niejednokrotnie przed śmiercią…