Co myslicie o tlumie ludzi zblizajacym sie do polsko bialoruskiej granicy?

Pomyliłem się. Poprawione. Estonia ma spokój w tym temacie.

1 polubienie

Bo tam zamykaja przyjezdnych w osrodkach. Albo odsyłają - tych z azylem najczesciej na Polwysep.

2 polubienia

Tego nie wiem. Moze boja się, ze jak ktos przezyje to bedzie zły przykład i za nimi pojda inni?
A zreszta, ludzkich odruchów się po PiS spodziewasz?

2 polubienia

A ja się pytam. Skąd nagle tylu tych imigrantów, akurat na Białorusi?

2 polubienia

To nieroby. Idą tam kaj social

Mamy Bąkiewicza. Pójdą na gołe klaty.

1 polubienie

Przeciez prowadzili rekrutację i nawet samoloty czarterowali.
Irak zamknal bialoruskie konsulaty na swoim terytorium. Ocknęli się?

2 polubienia

Łukaszenka ich sobie przywiózł. Wydawali białoruskie wizy za bardzo grube pieniądze.

2 polubienia

Niektórzy “turyści” myśleli, że jadą do Niemiec i że te wizy są niemieckie. Żal mi ich jak nie wiem co, ale nie możemy dać się Łukaszence, bo nami całkowicie zawładnie.

3 polubienia

Nad przepaścią

2 polubienia

Gdyby ten jełop Macierewicz nie zniszczył polskiego wywiadu, to rząd już by wiedział, że Łukaszenka ściąga do siebie tych imigrantów, a gdyby był normalny rząd, a nie te pisowskie jełopy, to zanim by się to wszystko rozpoczęło, normalny rząd przedsięwziął by odpowiednie kroki. I nie było by tego, co teraz jest. Tak, że i wyborcom tego rządu można podziękować za ten dramat.

4 polubienia

Tiiia, z petardami jeszcze :rofl:
Jakby to byly tylko kobiety i dzieci? To kto wie? Choc za tego stalego klienta silowni funta klakow bym nie dala w starciu z wscieklymi matkami spod znaku polksiezyca.

1 polubienie

Może będzie trzeba dogadać się z Łukaszenką. To by jednak była zdrada białoruskiej opozycji.
:thinking:

Nie mam pomysła.
Idę po piwo.

2 polubienia

I nie oddamy ani jednego guzika…Amen.

Niech Witek zrobi reasumpcję, Kukiz pomoże, problem zniknie.

1 polubienie

No dobra juz nie wymyslsm. Chodzilo mi tylko o ten oasek tvp info i o to ze ktos cos do niego mial xd

Dawno nie oglądałem tvp.info. Naoglądałem się tego w PRL.

A mam wrazenie ze niektorzy na przekor pis, nie przyznaliby ze polska jest zaatakowana dopoki rzadzi pis, nawet gdyby czolgi wiechaly na ulice XD

Do tego to nie potrzeba było nawet wywiadu Łukaszenka już dawno odgrażał się że zalej Europę migrantami i narkotykami co wałkowano w kółko w kurwizji I słowa zaczął dotrzymywać bo za nie długo pojawili się już migranci na granicy więc wystarczyło tylko pomyśleć żeby dojść do wniosku że to nie koniec bez żadnego wywiadu

1 polubienie

Zawsze byloby ze to wyzwolenie spod wladzy kaczystow :rofl: