Co napisać?

Mam poprostu taką blokade że nwm czemu będą sie śmiać u mnie w klasie będe coś próbował w roku szkolnym no i gdzieś na święta napisze że mi się poprostu podoba

Że na spacery chodzisz to by głupi byli jakby się śmiali. Tylko przy okazji się zorientuj w jej zwyczajach…jeny :innocent:
Np. można chodzić na spacery o każdej porze dnia, może ona ma jakiś zwyczaj i też chodzi. Ryzyko zawsze jest, ale wartość ewent.strat oceniam na 60% jak tematu nie sprawdzisz i 40% jak sprawdzisz. Koszt alternatywny niesprawdzenia jest wyższy …

2 polubienia

@tom72828 W tym tempie może ktoś inny się nią zainteresować albo ona kimś innym. Możesz jednak czekać i próbować. Z drugiej strony jeszcze trochę wakacji zostało żeby zagadnąć. Zapytanie : - Jak spędzasz wakacje? Nic nie znaczy a już jakiś pretekst do rozwoju jest…

2 polubienia

Niby tak ale tam jest ta cofnięta wiadomość i to troche dziwnie wygląda jak napisze jak tam wakacje

No i co z tego że wycofane. Przecież sam wiedziałeś jak z tego wybrnąć… Chyba aż tak Ci na tym nie zależy skoro tak zwlekasz?

1 polubienie

Masz, jej to prześlij …chyba, że Ci się nie podoba ten utwór

Richard Clayderman Nostalgy - full version on piano - YouTube

2 polubienia

Z prostej kalkulacji wynika, że lepiej zaryzykować, bo chociaż się coś dowiesz. Albo, że jest głupia albo że jest ok, albo, że zainteresowana, albo że nie. A tak to się nawet nie dowiesz…jeny :thinking:

1 polubienie

W sumie dobrze mówisz coś spróbuje jakoś faktycznie tam pod chate podjechać roweram czy tam na spacer coś się może ugra

2 polubienia

No wreszcie moge sie z Tobą w czymś zgodzić…
Nic gorszego jak"drążenie" :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

Myślę że zgadzamy się w wielu innych rzeczach, a tam gdzie się nie zfadzamy najlepsza jest dyskusja na argumenty a nie emocje :laughing:

3 polubienia

Ja bez emocji nie istnieje…To oznaka choroby.Co najmniej jakieś 38 st…Kiedys nawet zmierzyłem…Zawstydzony faktem ze ledwie mnie rozśmieszył widok kretyna na rowerze z komórką przy uchu…

1 polubienie

Siemka nie wiem czy jeszcze ktoś tu jest ale chciałem napisać jak sytuacja więc w skrócie lipna

Gadamy ze sobą normalnie nawet do niej napisałem ale dowiedziałem się (nie od niej) że nie jest mną zainteresowana

No coz, zdarza się. Pierwsze koty za ploty…

1 polubienie

@tom72828 Dobrze że się przełamałeś i normalnie gadacie. Szkoda że nie wypaliło ale za to wiesz na czym stoisz.

2 polubienia

tak do konca to nie wiadomo, bo to wiadomosc z drugiej reki :smile_cat:

2 polubienia

A jeśli ta druga ręka to dziewczyna…
…chłopak zresztą też :wink:

2 polubienia

Pomyśl teraz, póżniej może być za póżno / sam żałowałem wyboru że jutro, albo póżniej, konkurencja nie śpi /. Mały bukiecik i czarujesz zdecydowanie, jeśli ci zależy na dziewczynie to powód się znajdzie. Może kawiarnia ciasto lub lody, może kino i ciekawy film, może wspólny wypad dokądś rowerami itd

2 polubienia

@okonek Właśnie. Wiadomość z drugiej ręki. Jeśli od chłopaka to może być nią zainteresowany, a jeśli od dziewczyny to może ona Tobą… Kto wie… Tak jak mówi @kaziu może warto zawalczyć.

1 polubienie

Chyba jednak jest jakaś nadzieja bo rozmawiamy,pisaliśmy coś ostatnio ze sobą więc coś może sie uda

3 polubienia

Nadzieja umiera ostatnia :grin: