No bo to on w imieniu calej Unii wypalil ze Unia jest gotowa zorganizowac samoloty a wczesniej nic na poziomie Unii nie bylo uzgadniane… od niego sie zaczelo
Wersje?
Jest taka dla wyborcow PiS - nie oddamy nawet guzika (mlody jestes, hasla nie znasz, więc
No i wyszedł niewypał.
Ja nie wiem jakie wersje kto popiera… w aktualnej sytuacji podzialy pisPO sie zacieraja
Nie brukselski urzednik a szef unijnej dyplomacji, ktory zostal o tym pomysle oficjalnie poinformowany, bez zastrzezenia “scisle tajne, przed przeczytaniem spalic”.
Niby tak, ale niezupełnie. Tusk nawoływał do jedności, a tvp nadal szczuje na niego.
Ten post wyzej co dalem do vilemo? Ciekawe czy to prawda… tusk obsciskujacy sie z liderem prorosyjskiej ekipy?
Dobra tyle sie tego osluchalem juz, ze nie wierze ze ludzie ktorzy o tym alarmuja, nie mieli swoich dowodow i faktow na ten temat.
Nic sie nie zaciera.
Pod plaszczykiem ustaw o uchodzczach i obronie PL PiS usiluje sobie zapewnic bezkarnosc i wymusic na UE wyplacenie funduszy pocovidowych.
No ale co? To polska sama ma pomagac? Unia nie da kasy? Xd
W zamieszaniu sweetfocie sobie zrobil z takim wegierskim odpowiednikiem Bosaka czy kogos w tym stylu…
Unia na uciekinierow kase da. Do scislego rozliczenia, nie da sie dla siebie uskubnac ani dac elektoratowi jako kolejna kielbase+
Foka,ale po necie krąży też zdjęcie Kaczyńskiego z Ławrowem bodajże. Nie widziałeś?
Nie. Ale chętnie zobaczę xd
Czekaj bo myślę…to chyba nie był Ławrow… Ale kto?? Wczoraj było na głównej WP,może znajdę jeszcze.
O to to
Tak patrzę…to Jarek czy Lech??
Według opisu Jarek.
Byl wtedy premierem
Ale kiedy to bylo… Xd Wtedy to Lawrow i Putin jeszcze bez zadnej cenzury. Mozna by powiedziec “normalni” i akceptowalni byli