Co oni zwariowali? Pchaja sie do Kijowa zamiast siedziec w wygodnym fotelu

No bo to on w imieniu calej Unii wypalil ze Unia jest gotowa zorganizowac samoloty a wczesniej nic na poziomie Unii nie bylo uzgadniane… od niego sie zaczelo

Wersje?
Jest taka dla wyborcow PiS - nie oddamy nawet guzika (mlody jestes, hasla nie znasz, więc

2 polubienia

No i wyszedł niewypał.

2 polubienia

Ja nie wiem jakie wersje kto popiera… w aktualnej sytuacji podzialy pisPO sie zacieraja

1 polubienie

Nie brukselski urzednik a szef unijnej dyplomacji, ktory zostal o tym pomysle oficjalnie poinformowany, bez zastrzezenia “scisle tajne, przed przeczytaniem spalic”.

Niby tak, ale niezupełnie. Tusk nawoływał do jedności, a tvp nadal szczuje na niego.

4 polubienia

Ten post wyzej co dalem do vilemo? Ciekawe czy to prawda… tusk obsciskujacy sie z liderem prorosyjskiej ekipy?

Dobra tyle sie tego osluchalem juz, ze nie wierze ze ludzie ktorzy o tym alarmuja, nie mieli swoich dowodow i faktow na ten temat.

Nic sie nie zaciera.
Pod plaszczykiem ustaw o uchodzczach i obronie PL PiS usiluje sobie zapewnic bezkarnosc i wymusic na UE wyplacenie funduszy pocovidowych.

1 polubienie

No ale co? To polska sama ma pomagac? Unia nie da kasy? Xd

W zamieszaniu sweetfocie sobie zrobil z takim wegierskim odpowiednikiem Bosaka czy kogos w tym stylu…

1 polubienie

Unia na uciekinierow kase da. Do scislego rozliczenia, nie da sie dla siebie uskubnac ani dac elektoratowi jako kolejna kielbase+

2 polubienia

Foka,ale po necie krąży też zdjęcie Kaczyńskiego z Ławrowem bodajże. Nie widziałeś?

2 polubienia

Nie. Ale chętnie zobaczę xd

Czekaj bo myślę…to chyba nie był Ławrow… Ale kto?? Wczoraj było na głównej WP,może znajdę jeszcze.

1 polubienie

O to to

Tak patrzę…to Jarek czy Lech??

Według opisu Jarek.
Byl wtedy premierem

Ale kiedy to bylo… Xd Wtedy to Lawrow i Putin jeszcze bez zadnej cenzury. Mozna by powiedziec “normalni” i akceptowalni byli :rofl: