Dziekuję Ci dobry czlowieku
Powiedz, ze jestes alkoholikiem. Autentycznie, kiedys jak lezalam w hiszpanskim szpitalu po operacji połamanej ręki, przywiezli polamanca alkoholika. Żeby sie nie wykonczyl troche alkoholu w kroplówce dostawał. Czy w końcu wyslali go na odwyk to nie wiem, bo mnie juz wypisali, on został.
A swoją droga byl przykladem, że pijanemu nic nie bedzie jest tylko legendą miejską.
Zagadaj do pielęgniarki. Albo daj kopertę. W nocy może ci dolewać do kroplówki. Wszystko da się załatwić za pieniądze.
Chyba jednak mi nie wierzą.
Najlepiej to niech mnie zmontują dobrze. Resztę jakos przezyję
A można wiedzieć co ci dolega?
Wracaj szybko do zdrowia w każdym razie.
Jedna tetnica zatkan druga 50%… czyli bypasy.
U mnie na stentach, jak na razie pompka daje. Póki co, idzie nieźle, oby tak dalej. Zawał miałem 5 lat temu i stenty dają radę do tej pory.
I brawo Ty u mnie stenty juz nic nie dadzą. Więc trzeba kroić i montować obejścia. Z dobrych wiesci najprawdopodobniej nie bedzie trzeba zatrzymywac serca.
Pewnie dzięki systematycznej dezynfekcji…
Czyli standard.
Lubisz dobrze zjeść
Do Torunia na zenka mam niedaleko ale… Nie ma tyle alkoholu bym po nim pojechał na tą chałturę.
Znam takich co tuziny jajek, slonika, schabowe , boczek, kilogramy masła, bo margaryna trujaca i cholesterol w normie.
Nie wiem od czego to zalezy? Jedem je 5000 kcal i chudy a po rugiej stronie siedzi osoba z liskiem salaty i od samego patrzenia tyje…
Tyyy 5000kcl? nie pomyliłaś się? Ja max 2500
Nie. To akurat po tacie dostalem
Tyle co norma na gornika przodkowego. Jak sie okazalo mial problemy hormonalne i to dość zlozone. I prawie 2 m opakowania do nakrmienia.
Ja mam w genach choroby serca i udary. Póki co nic mi nie jest. Ciśnienie niskie bardzo. Cholesterol niski. A mam już 40 lat. Dobrze że póki co nikt z bliskich nie ma nowotworu.
Pewnie zdrowie zawdzięczam piciu od dzieciństwa. Polecam.
Ale wracaj do zdrowia szybko. I pamiętaj nie wszystko dziedziczysz w zdrowiu. Mój tata był zawałowcem a mi serce pokazuje zawsze idealne wyniki.
Bo pijesz. A jak nie to zacznij bo serce ci pęknie z pragnienia
No w tym przypadku akurat tak. Bo on juz 30 lat temu miał remonty tętnic.