Co planujecie na sylwestra?

Dziekuję Ci dobry czlowieku :wink:

1 polubienie

Powiedz, ze jestes alkoholikiem. Autentycznie, kiedys jak lezalam w hiszpanskim szpitalu po operacji połamanej ręki, przywiezli polamanca alkoholika. Żeby sie nie wykonczyl troche alkoholu w kroplówce dostawał. Czy w końcu wyslali go na odwyk to nie wiem, bo mnie juz wypisali, on został.
A swoją droga byl przykladem, że pijanemu nic nie bedzie jest tylko legendą miejską.

2 polubienia

Zagadaj do pielęgniarki. Albo daj kopertę. W nocy może ci dolewać do kroplówki. Wszystko da się załatwić za pieniądze.

Chyba jednak mi nie wierzą.

Najlepiej to niech mnie zmontują dobrze. Resztę jakos przezyję :wink:

2 polubienia

A można wiedzieć co ci dolega?

Wracaj szybko do zdrowia w każdym razie.

2 polubienia

Jedna tetnica zatkan druga 50%… czyli bypasy.

1 polubienie

U mnie na stentach, jak na razie pompka daje. Póki co, idzie nieźle, oby tak dalej. Zawał miałem 5 lat temu i stenty dają radę do tej pory.

1 polubienie

I brawo Ty u mnie stenty juz nic nie dadzą. Więc trzeba kroić i montować obejścia. Z dobrych wiesci najprawdopodobniej nie bedzie trzeba zatrzymywac serca.

3 polubienia

Pewnie dzięki systematycznej dezynfekcji… :beer:

Czyli standard.
Lubisz dobrze zjeść :wink:

1 polubienie

Do Torunia na zenka mam niedaleko ale… Nie ma tyle alkoholu bym po nim pojechał na tą chałturę.

2 polubienia

Znam takich co tuziny jajek, slonika, schabowe , boczek, kilogramy masła, bo margaryna trujaca i cholesterol w normie.
Nie wiem od czego to zalezy? Jedem je 5000 kcal i chudy a po rugiej stronie siedzi osoba z liskiem salaty i od samego patrzenia tyje…

1 polubienie

Tyyy 5000kcl? nie pomyliłaś się? Ja max 2500

Nie. To akurat po tacie dostalem

1 polubienie

Tyle co norma na gornika przodkowego. Jak sie okazalo mial problemy hormonalne i to dość zlozone. I prawie 2 m opakowania do nakrmienia.

Ja mam w genach choroby serca i udary. Póki co nic mi nie jest. Ciśnienie niskie bardzo. Cholesterol niski. A mam już 40 lat. Dobrze że póki co nikt z bliskich nie ma nowotworu.
Pewnie zdrowie zawdzięczam piciu od dzieciństwa. Polecam.

Ale wracaj do zdrowia szybko. I pamiętaj nie wszystko dziedziczysz w zdrowiu. Mój tata był zawałowcem a mi serce pokazuje zawsze idealne wyniki.

1 polubienie

Bo pijesz. A jak nie to zacznij bo serce ci pęknie z pragnienia

1 polubienie

No w tym przypadku akurat tak. Bo on juz 30 lat temu miał remonty tętnic.

1 polubienie