Co poprawić lub zmienić na ciekawsko.pl?

Witam. Co zmienić lub poprawić na stronie www.ciekawsko.pl tak aby ułatwić działanie użytkownikowi?

Nie znam

Nieciekawo na tym ciekawsko - brak najbardziej interesującego mnie działu z książkami

1 polubienie

Człowieku piszesz o radę o poprawę na forum które jest na krawędzi?

1 polubienie

Polecam mój garaż tam chyba z 4 kartony książek mam do oddania. 5 karton literatura informatyczna.

A masz Nienackiego - Ja Dago, władca (to trzeci tom, resztę mam), albo Goszczurnego - Jolka córka Mewy? To też kontynuacja.

Jak mrozy zejdą pójdę do garażu i zrobię listę. Mogę mieć to i inne bo tego typu książek miałem dużo. Ale daj mi garaż zwiedzić:)

1 polubienie

Zrób taką listę,jeśli znajdziesz troche czasu!Koniecznie!

2 polubienia

Był taki czas że książki łykałem w dzień, max 2. A teraz używam eboka ze względu na cieśń nadgarstka. Zrobię jak najbardziej. Choć szkoda mi że moją biblioteczkę z lat młodzieńczych oddałem z mieszkaniem ojca. Tam było około 1000 wolumenów. Jako ciekawostkę napiszę tobie że w 88 roku miałem swojego rodzaju bazę swoich książek, każda była skatalogowana i każda miała swój numer. Bazy danych do dziś są moim konikiem.

2 polubienia

Robiłem trzykrotnie,coś takiego dla radia,z plytami cd.Ostatni raz,w 1998 roku :smiley:

1 polubienie

Obecnie bazy danych mają o wiele większe możliwości. A też miałem bazę danych kaset z muzyką . Cd jak nastało to nie miałem czasu na zabawę, zresztą zaczęły istnieć nagrywarki itp

1 polubienie

Jak byś kiedyś chciał mogę zrobić za free skrypt bazy.

Moze polaczyc siły
.mamy na forum takie

Myszko raczej nie tędy droga

Ja ie mysz.
Sstalowy Szczur prędzej