Witam. Co zmienić lub poprawić na stronie www.ciekawsko.pl tak aby ułatwić działanie użytkownikowi?
Nie znam
Nieciekawo na tym ciekawsko - brak najbardziej interesującego mnie działu z książkami
Człowieku piszesz o radę o poprawę na forum które jest na krawędzi?
Polecam mój garaż tam chyba z 4 kartony książek mam do oddania. 5 karton literatura informatyczna.
A masz Nienackiego - Ja Dago, władca (to trzeci tom, resztę mam), albo Goszczurnego - Jolka córka Mewy? To też kontynuacja.
Jak mrozy zejdą pójdę do garażu i zrobię listę. Mogę mieć to i inne bo tego typu książek miałem dużo. Ale daj mi garaż zwiedzić:)
Zrób taką listę,jeśli znajdziesz troche czasu!Koniecznie!
Był taki czas że książki łykałem w dzień, max 2. A teraz używam eboka ze względu na cieśń nadgarstka. Zrobię jak najbardziej. Choć szkoda mi że moją biblioteczkę z lat młodzieńczych oddałem z mieszkaniem ojca. Tam było około 1000 wolumenów. Jako ciekawostkę napiszę tobie że w 88 roku miałem swojego rodzaju bazę swoich książek, każda była skatalogowana i każda miała swój numer. Bazy danych do dziś są moim konikiem.
Robiłem trzykrotnie,coś takiego dla radia,z plytami cd.Ostatni raz,w 1998 roku
Obecnie bazy danych mają o wiele większe możliwości. A też miałem bazę danych kaset z muzyką . Cd jak nastało to nie miałem czasu na zabawę, zresztą zaczęły istnieć nagrywarki itp
Jak byś kiedyś chciał mogę zrobić za free skrypt bazy.
Moze polaczyc siły
.mamy na forum takie
Myszko raczej nie tędy droga
Ja ie mysz.
Sstalowy Szczur prędzej