średnich, małych, w błonkoskrzydłych, i w ludzkich kobietach, które są dla mnie bohaterskimi istotami?
To tak jak ja. Znaczy żeś zdrowy chłop
Chlop zakochany w ptakach to zdrowy? Kolego, ja rozumiem, ze niektorzy zielono w glowie, ale nie wódź na pokuszenie
Ptaki fruwające, to absolutna doskonałość i Boskość…
Ja tam wole pieczyste ze strusia.
Może uda Ci się wyrosnąć z tej nieświadomości…
Tiaaa, jak w koncu ktoras z tych bezczelnych skrzeczacych mew skończy jako pieczyste, albo rosół?
Że brzmi to dwuznacznie
Gdybyś po prostu,był ornitologiem amatorem i przestał bredzić o ludziach w ogóle,byłoby i lżej,i przyjemniej.
Wolałbyś, aby nie było takich jak ja, a tylko tacy podobający się Tobie?
Mam nadzieję, że nie masz jakichś kudłatych myśli na myśli…
Nie interesuje mnie to wcale…
Po prostu odpowiedziałem na pytanie i…zapomnialem o tym w ciągu 5 sekund.Jak zwykle tutaj.
A powiem Ci acan,jeszcze jedną rzecz.
Nikt,ale to zupełnie nikt,nie jest w stanie zarzucić mi że sprzyjam utartym schematom,w tym,ludzkim charakterom.
Całe moje życie to jeden dowód na to,że było i jest,odwrotnie.
Z tym że jest to kwestia sympatii,chęci przebywania w takim a nie innym gronie a nie powód do wszczynania burdy.
Jeśli uważasz, że tacy jak ja, bredzą, a tacy jak Ty, wygłaszają wzniosłe i mądre peany, to pewnie świadczy, iż nie sprzyjasz schematom…
Nic takiego nigdy nie powiedziałem i Ty dobrze o tym wiesz.
Ale odpowiedz zgrabna i,na swoj sposób trafna!
Poza tym,nie odwracaj kota ogonem bo to Ty zawsze ignorujesz wszystko co nie zgadza się z Twoimi’manifestami".
Z niego taki ornitolog jak z magistra inzyniera Zięby lekarz
Jak miales stycznosc z różdżkarzami to Cię chyba niewiele zdziwi?
Ciężko byłoby Ci pojąć, @okonek, jak niewiele przy Ziębie sobą reprezentujesz, zgoła niczego. Mówię Ci to w duchu dobrej woli.
Dokładnie.
Akurat jednak pomyślałem nieco inaczej.Tzn.jęsli gapisz sie na lokomotywę lub szczyty skaliste,to wcale nie znaczy że jesteś kolejarzem czy alpinistą.
Pod wzgledem perfekcji marketingowej sprzedawania steku bzdur na pewno bardzi fuzo mi do niego brakuje …
Przy Ziębie, @okonek, jesteś tylko kompromitującą się ignorantką. Podobnie różdżkarze nikogo nie oszukują, a znaleźli setki podziemnych cieków wodnych, na których posadowiono studnie dla afrykańskiej ludności. I czynią to przy zerowych kosztach, bo takie podwójne różdżki nic nie kosztują.