wegetarianki. która podzieliłaby się ze mną mieszkaniem (dla mnie 30 mkw, a ja z nią emeryturą (dla niej
1000 zł/mies. na rękę plus moje wszystkie opłaty, w tym utrzymanie auta?
A co się stało z @elsie ?
wegetarianki. która podzieliłaby się ze mną mieszkaniem (dla mnie 30 mkw, a ja z nią emeryturą (dla niej
1000 zł/mies. na rękę plus moje wszystkie opłaty, w tym utrzymanie auta?
A co się stało z @elsie ?
Elsie nie ma okresowo dostepu do internetu.
To moja oferta jakby skrojona dla niej.
Ma swoje mieszkanie
Mogłaby spróbować zrobić ze mną interes, 1000 zł mies. ulicą nie chodzi, miałaby znaczące ulżenie w utrzymaniu mieszkania.
Mógłbym jej zafundować internet do 30 zł/mies, bez jakichkolwiek zobowiązań z jej strony wobec mnie.
Czyli planujesz żyć do 100 i się zasiedzieć?
@harmonik Daj darmowe ogłoszenie na portalu randkowym.
Jedź do Ciechocinka
@Devil ma rację - załatw sobie darmowe sanatorium z NFZtu. Nawet jeśli nie znajdziesz nikogo na stałe na pewno się zabawisz.
Tak źle młodym dziewczynom w tym uzdrowisku życzysz?
Zapewne chcieliby mnie zaszczepić. Musiałbym najpierw poczekać, aż ta wiadomonacyjna banda zbrodniczych oszustów wyzdycha.
Ty masz wieksze szanse…
Nigdy nie byłem pacjentem w sanatorium, lecz jako turysta owszem, zostawiając je kobietom, które mają trudniejsze życie i zdrowie.
Jeśli jesteś za leniwy by szukać chętnej i wolnej, to usiądź na kanapie lub fotelu i czekaj.
Może jakaś pani sama przyjdzie …
A wobec ilu dzieci ten obowiązek alimentacyjny ? Bo jak nie będziesz chciał ślubu to się może jakaś skusi…
Moje córki już są całkiem dorosłe (45 i 49), a ja o ponownym małżeństwie nie myślałem, obowiązku alimentacyjnego nie mam.
1000 to chyba pokój kosztuje w dość dobrej lokalizacji i to nie 30m. Rozumiem, że byli bidoty nie będziesz sobie na głowę brał? I z byle kim się zadawał… Mam znajomą, która w grobie rodzinnym planowała pochować pewnego pana, bo on miał tytuły tylko on nie wiedział i uciekł z tej rodziny …zanim ona go przeżyła Pani ma ze 100lat…
1000 to obecnie chyba w słabym miejscu. Słyszałem że ukraińcy po 400 za łóżko płacą.