Kolego Trump troche mi plany pokrzyżował.
Ale to sa pierwsze dni.na gieldzie pieniadze sa ukladem zamknietym. FED sie okopał,
Poker? No niezupelnie, ale wojny handlowe to jak zaleznosci między zależnościami .
Grales kiedys rzucajac kamykami i zakreslajas strefe bez ruszenia stóp w panstwa?
Takie kolko się rysowało i dzielilo na sektory?
Grałem…Ale chyba mówimy o różnych sprawach
Dokladnie o tym samym, śledź przeplyw pieniedzy.
I dodatkowo?
Trump jest klasycznym marksistą
Ok.Spojrze na to rano.Lub potem bo teraz znowu wpadłem w sidła The Waterboys
Ta płyta to dla mnie powrót po latach.I znak dnia…
Collins, którego uwielbiałam czytać powrócił. Brawo!
Bloody hell…
No cieszę się ale…Chyba nie do końca rozumiem…
Ale ok.
Daj mi się cieszyć choć do rana.
Do chwili gdy znowu Cie wkurzę
Już nie pamiętam czym mnie wkurzyłeś
Ja się raczej nie wkurzam, a już na pewno nie obrażam na forum;)
Na wejściu napisałam, że bardzo lubię czytać Twoje posty i Okonka. To do sprawdzenia jest Choć nie we wszystkim się zgadzam, ale chyba nie o to chodzi, by ludzie się zawsze zgadzali?
W tym wątku się zgadzam.
As ja marszobiegow Sabaton
Choc oni sa klasyka polaczenia wizualizacji z muzyks
Ja zawsze kogoś wkurzam
Cierpliwości!
Sposób wypowiadania się?
Nie wiem…W sumie,to mniej ważne…Choć czasem zostaje w człowieku
Sposób wypowiadania się potrafi być mylący. Szczególnie, gdy człowiek czasem dorwie się do pisania i wysmaruje coś, co w jego głowie wyglądało lepiej.
Mnie tu na razie nikt nie wkurza. Lubię rozmawiać z ludźmi i nie przeszkadza mi gdy maja inne zdanie, o ile zachowują kulturę.
No to ja jestem bardziej wybuchowy
Ale,jeśli to nie dotyczy np. gloryfikowania komuny,zachowam spokój.Przyrzekam
To nie jest jakoś szczególnie bystra osoba, ale nadrabia odwagą i urodą. Już kilka razy zadane pytania spowodowały obnażenie poziomu. Pasuje na rzeczniczkę Mentzena, on też ma problem z pytaniami. Bosak jest o wiele mocniejszy w tej kategorii, ale nie ma takiej siły przebicia. Mentzen bardziej umie trafić na tzw. ,podatny grunt’'.