Co sądzicie o Ewie Zajączkowskiej z konfederacji?

Kolego Trump troche mi plany pokrzyżował.
Ale to sa pierwsze dni.na gieldzie pieniadze sa ukladem zamknietym. FED sie okopał,
Poker? No niezupelnie, ale wojny handlowe to jak zaleznosci między zależnościami .
Grales kiedys rzucajac kamykami i zakreslajas strefe bez ruszenia stóp w panstwa?
Takie kolko się rysowało i dzielilo na sektory?

Grałem…Ale chyba mówimy o różnych sprawach

Dokladnie o tym samym, śledź przeplyw pieniedzy.
I dodatkowo?
Trump jest klasycznym marksistą :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

Ok.Spojrze na to rano.Lub potem bo teraz znowu wpadłem w sidła The Waterboys

Ta płyta to dla mnie powrót po latach.I znak dnia…

1 polubienie

Collins, którego uwielbiałam czytać powrócił. Brawo!

1 polubienie

Bloody hell… :thinking:
No cieszę się ale…Chyba nie do końca rozumiem…
Ale ok.
Daj mi się cieszyć choć do rana.
Do chwili gdy znowu Cie wkurzę :wink:

1 polubienie

Już nie pamiętam czym mnie wkurzyłeś :rofl:
Ja się raczej nie wkurzam, a już na pewno nie obrażam na forum;)
Na wejściu napisałam, że bardzo lubię czytać Twoje posty i Okonka. To do sprawdzenia jest :sunglasses: Choć nie we wszystkim się zgadzam, ale chyba nie o to chodzi, by ludzie się zawsze zgadzali?
W tym wątku się zgadzam.

2 polubienia

As ja marszobiegow Sabaton
Choc oni sa klasyka polaczenia wizualizacji z muzyks

Ja zawsze kogoś wkurzam :smiley:
Cierpliwości! :wink:
Sposób wypowiadania się?
Nie wiem…W sumie,to mniej ważne…Choć czasem zostaje w człowieku

1 polubienie

Sposób wypowiadania się potrafi być mylący. Szczególnie, gdy człowiek czasem dorwie się do pisania i wysmaruje coś, co w jego głowie wyglądało lepiej. :thinking:
Mnie tu na razie nikt nie wkurza. Lubię rozmawiać z ludźmi i nie przeszkadza mi gdy maja inne zdanie, o ile zachowują kulturę.

1 polubienie

No to ja jestem bardziej wybuchowy :joy:
Ale,jeśli to nie dotyczy np. gloryfikowania komuny,zachowam spokój.Przyrzekam :wink:

1 polubienie

To nie jest jakoś szczególnie bystra osoba, ale nadrabia odwagą i urodą. Już kilka razy zadane pytania spowodowały obnażenie poziomu. Pasuje na rzeczniczkę Mentzena, on też ma problem z pytaniami. Bosak jest o wiele mocniejszy w tej kategorii, ale nie ma takiej siły przebicia. Mentzen bardziej umie trafić na tzw. ,podatny grunt’'.

1 polubienie