Mam mieszane uczucia ale czasem człowiek potrzebuje czegoś innego do posłuchania i niekoniecznie ambitnego.Są tacy,którzy uczęszczją na koncerty muzyki poważnej a nie mają o niej zielonego pojęcia-a to dlatego,że jest to w dobrym tonie…
Ale nie o tym…
W skrócie-Robi dobrą muzykę,czy to granie na emocjach?
Jak myślicie?
Obilo mi sie o uszy, ze istnieje. Ale za malo wiem, żeby oceniać.
W skrócie to może dzięki tej muzyce parę wierszy polskich poetów ktoś pozna.
Jestem przerażony.
Nie chcę sie w tym temacie w ogóle wypowiadać ale…To chyba nie jest nabijanie popularności tej koszmarce?No,mam nadzieję…
Oddałbym głos pani Zapędowskiej ale to chyba długa droga…
Tak jak kiedyś myślałem że nie ma,nie może być nic bardziej prymitywnego od Modern Tallking, tak potem myłem ręce po każdym kontakcie z plytami promocyjnymi ich troje…
I dzisiaj cieszę się że już nie muszę brać w tym udziału.
Oj tam…ta, która “chodzi po głowie” i występuje w reklamie sklepu na M jest chyba gorsza. A Sanah ma chyba bogatego tatę, to chociaż to finansuje wszystko.
Tak.To jest dobijające,tak że się chce telewizor przez okno wyrzucić.
Co do Sanah,to płyt jej nie kupiję,tylko np.podczas majsterkowania czy sprzątania włączam radio i leci w nim co leci…różne różności…ale wolę mimowolnie jej posłuchąć niż jakiegoś rapu czy disco polo…
Nie wyrzucaj telewizora, bo drugi bedziez musial kupic. A to w przypadku szukania przez neta grozi jeszcze wieksza nawala reklam wiadomego domu handlowego.
Postaram się
Na muzyce się nie znam, tylko na moim widzimisie, czy słuchajsie
Mnie osobiście drażni jej tembr głosu, czy maniera, ale co ciekawe, czasem posłucham…więc może faktycznie emocje.
Jest muzyka na którą muszę mieć ochotę, musi być odpowiedni czas, miejsce…hmm…emocje
Śliczne mućki
Za dużo jej wszędzie. Dobrze że chociaż nie jest zarozumiała
Nie, no nie przesadzaj @collins02 . Dziewczyna jest zdolna, ma wyższe wykształcenie muzyczne, gra na skrzypcach, fortepianie, sama komponuje, a zatem nie jest tylko bezwolnym narzędziem w rękach show-biznesu, który robi na niej kokosy. Do sukcesu doszła sama, (brała udział w brytyjskim “Mam talent”) a dziś zapełnia stadiony i największe hale koncertowe w Polsce! Jej koncerty są starannie dopracowane, zawsze zaprasza jako gości znanych muzyków czy piosenkarzy. Co do stylu – to oczywiście kwestia gustu, obecnie panuje wręcz moda na taki delikatny, dziewczęcy, pastelowy głos. Jednym sie podoba, innym nie, ale myślę, że “przerażenie” to mówiąc delikatnie, spora przesada.
Mnie osobiście nie rzuca to na kolana, ale faktem jest, że to zjawisko na miarę wartą uwagi.
Poprawnie manieryczna…
Niestety ale argument o zapełnianiu sal,nie jest żadnym argumentem.Madonna czy Kylie Minogue tez zapełniają a nigdy śpiewać nie umiały.
To dziewczę głosu nie ma wcale, polszczyzna wola o pomstę do nieba,o kuriozalnych głupotach które ponoć sama pisze [w to akurat wierze!] nie wspominając.
Apelowalbym o jakieś minimum krytycyzmu!
Brytyjska odmiana mam talent…Litości!!!Błagam,miej litość!Jest to coś tak upiornego ze nie da się wytrzymać dłużej niż 10 minut.Tzn. tyle ja wytrzymałem,kiedys tam,obserwujac jakiegoś wytatuowanego półgłówka.
Mam rozumieć ze chodzisz na jej koncerty???
Bo już kiedyś mnie zimnym potem poczestowałeś,broniac jakiejś Sylwii
Zreszta…Co ja się mam tłumaczyć…Pytanie było,co sadzisz?No to napisałem,co sadze.I to bardzo oględnie.
Nie, nie chodzę na jej koncerty ale słyszałem opinie tych, którzy byli. I nie są to nastolatki sikające w majtki na widok swojego idola (przypomnij sobie - właśnie taką publiczność mieli na poczatku kariery Beatlesi), lecz muzycznie wyrobione osoby.
Co do Sylwii Grzeszczak tez zdania nie zmienię. Wykształcona muzycznie, pianistka, wielka skala głosu, i niemal każda jej kompozycja jest w innym stylu.
Coooo???
Skala glosu???Ale dowcip roku [na razie jednego miesiąca] to dla mnie"każda kompozycja inna"
Na to dziewczę akurat byłem ok. 10 lat temu, skazany bo to była ulubienica mego przez jakiś czas,landlorda.Polaka oczywiście.
Nie bede sie nakrecal ale…No nie spodziewałem się takiej bzdury po Tobie.
Stadionowy upiorek,w mojej skali od 1-10,na pełna litości 2.
Sylwia ma wykształcenie muzyczne, co się nieczęsto zdarza wśród naszych “gwiazd” (i wypromował ja tu nasz zielony kolega). Sanah ma wrażliwość, ale trudno mi się wypowiadać, bo nie jestem ekspertem.
Przesłuchaj zatem choć jedna jej płytę w całości, np. Tamta Dziewczyna z 2016.
Już napisałem ze byłem na nią skazany i dodam tylko ze jestem bardzo daleki od masochizmu.
Mam w chwili obecnej, ok. 30 płyt do"zapoznania",kilkanaście do przesłuchania aby zapoznać się ze stanem [na sprzedaż] a do tego kilka setek tylko tutaj, w Anglii na półkach.Musialbyś mi chyba zapłacić [i to sporo,biorac pod uwagę “obiekt”] abym zboczył z drogi…