Co poniektórzy mnie pewnie znają
Jeju - pogubić się idzie, ale to kwestia przyzwyczajenia Dajcie znać co sądzicie o moim nowym avatarze
Tęsknię za starym Pytamy…
Fajnie, ze jestes! To rzeczywiscie kwestia przyzwyczajenia. Na poczatku sama sie pytalam co do czego…
Czesc,witaj.
Nowe pytamy,jest ok.
Co do funkcjonalnoscie.nie jest skomplkowane.
Witaj @anon52897632
Forum, póki co jest dobre. Szybko ogarniesz, co i jak.
Witaj stary druhu i czuj się tu jak u siebie!
Dlaczego myślałam, że jesteś kobietą?
Witaj!
Ciesze sie ze tu jestes
A co do nowego pytamy: poczekamy, zobaczymy…
Technicznie to jest chyba na wyższym poziomie. Musisz się opatrzeć. Jak co, to się pytaj. Autor tematu jest pierwszy z lewej z zestawu po prawej stronie. Linki wstawiasz z ukośnego ogniwka z belki nad oknem. Jak chcesz sprawdzić, kto lajkował, klikasz w 3 kropki pod odpowiedziami.
Yoshimitsu w avku ? Mechaniczny ninja czy jakoś tak ?
Avków się nie krytykuje.
Gdzie Ty krytykę widzisz ? Maciej w 1 poście zapytał co o nim sądzimy.
Ale mogą być pisane tylko same dobre rzeczy…
mój na przykład jest zielony… uspokajający…
Ciebie czy nas ?
Moje są zmienne , czas poszukać nowego .
Rozumiem, ze to M w ramach biernego oporu
Ta moderacja mnie zamęczy cały weekend pisaliście: zmień awatar… zmień awatar… zmieniłem… to jaki tu opór? Pełna spolegliwość
@anon86894402 inne zmiany mieli na myśli …
Uważam, że tak jak stare pytamy, nowe jest wyjątkowym miejscem, gdzie kulturalna dyskusja goni kulturalną dyskusję, gdzie bezinteresowny uśmiech, gdzie pomocna dłoń na każdym kroku, gdzie każden jeden z sercem na dłoni i rozumem w głowie, gdzie współczucie z radością wzajemnie się mieszają, gdzie słowo otuchy znaleźć można, gdzie wiara w człowieka wraca, gdzie bursztynowy swierzop, gryka jak śnieg biała…
Tomek , ledwo południe a Ty już na nawalony ?