Rosjanie będą chcieli narzucić nam swoją wolę prędzej czy później
Wszystko będzie zależało od Ukrainy i wsparcia dla niej. Mam nadzieję że republikanie zrozumieją że lepiej płacić na Ukrainę niż opłakiwać amerykańskich żołnierzy zabitych podczas walk w obronie któregoś sojusznika NATO.
Putin się nie zatrzyma. Najwyżej zrobi przerwę na odbudowę sił.
Pamiętajmy że Rosja oraz USA mają sporo atomówek
Kolega na R to widzę, że w kursie informacji jest i prowokuje nas tu nieźle i cały czas do refleksji. Ale @devil też nie w ciemię bity a don tego za kołnierz nie wylewa.
Szkoda, że nie było na świecie refleksji jak ten dziad mordował Białorusinów, Gruzinów, Czeczeńców i Syryjczyjów…
Wtedy to jeszcze nie był dziadem tak na marginesie mówiąc
Dziadem to mozna sie urodzic.
Jemu dali za duzo czasu na bezkrytyczne poznawanie tajnych niemieckich dokumentow z czasow Hitlera (bo kto by sie jakims żuczkiem przejmowal), a to w polaczeniu z wychowaniem w kulcie Stalina plus jak sadze jednak wrodzona6 psychopatią stworzyly to co jest.
Zreszta nie wiadomo czy jest - choc w te sobowtóry wierzyć?
Technologia z jednej strony juz niejedno zludzenie stworzyła, ale nie unikniesz “przecieków” - nawet on czasem musi sie spotkac z innymi ludźmi. Z zewnatrz.
Bo to kto i gdzie pokazuje sie w Rosji?
Tam moga miec pelna kontrole nad relacją.
Jedno jest pewne, ze jego otoczenie tez normalne nie jest
Szalenstwo niestety jest zarazliwe.
Dziad z bunkra to jest.
Hitler tez w bunkrze siedzial.
I jakby siedzial to zamach w Wiczym Szancu by się udal. Ale czy wtedy bylaby Polska? Niemcy chcieli Adolfa sprzatnac nie po to, zeby jakies Polaczki swoje panstwo mialy.
Tutaj jest pokazane jak mógłby wyglądać konflikt polsko-rosyjski
Ale na szczęście rozbudowujemy armię a Rosja wytraca rakiety balistyczne
Niestety prawdopodobnie będziemy sami bez Amerykanów w tym konflikcie
Daj sopkoj koldgo.
Kup sobie jakas porzadna gre wojenną na X-box.
Na drugim filmiku Anżej jak słychać był w szczytowej formie.Miał niedawno taki okres w życiu,że w przemówieniach krzyczał,trochę tak wzorując się na Duce czy adolfie…no cóż nie ma co wymagać od takiego kogoś.Na ostatnim jakieś pseudo gry wojenne
Co zrobi rosja tego nie wie nikt.Trzeba się zbroić i czekać obserwując sytuację międzynarodową.Chyba zacznę wierzyć w Illuminatów,bo coś ta sytuacja międzynarodowa dziwna i podejrzana mi się wydaje.
Może w najbliższym czasie na nas nie napadną.Dokładnie jeszcze nie wiem ale jak dostanę cynk z kremla to napiszę coś bardziej konstruktywnego
Teraz zakochal sie w praworządności.
I trenuje sztukę pisania listow czyli epistolografię. Na razie do Holowni.
Polskie wojska stacjonują w Adażi pod Rygą oraz w Estonii gdzieś
Mozliwe, w koncu u nas tez sa garnizony, ameryknskie na pewno, a czy innych krajów?
W kazdym razie cwiczenia zwane manewrami organizuje sie miedzynarodowo.
Niemcy to podobno po tym,jak zaczęła się wojna na Ukrainie postanowili policzyć ile mają czołgów a ich minister od wojny stwierdziła,że się nie zna na sprawach wojskowości
Nie wiem ile w tym prawdy
A ktory cywilny minister zna się na wojsku? Oni sa od pilnowania generałów i finansów.
Zreszta nie rozsmieszaj mnie - Macierewicz to w ogóle w wojsku był?
Czy gdzies leży teczka z żółtymi papierami (i druga, operacyjna u oficera prowadzacego)?