W sumie to nie wiem czy pan Leszek Sykulski jest zadowolony, ale podejrzewam, że jest, bo ja na pewno jestem …
Na plewy biorą.
Czysta propaganda
Ja tam nie wiem jak to dokładnie działa, no ale wiem bo widziałem osobiście, że są bardzo skuteczne
A do tego Erdogan rozmawiał bodajże z Rumunami, że jak przyjdzie odpowiedni moment, to pomogą im Turcy zająć Naddniestrze w Mołdawii
Wątpię, bo geografia w wojnie w Górskim Karabachu sprzyjała Ormianom, a jednak Armenia tamtą wojnę zdecydowanie przegrała, a wiem, że technologię do tych dronów dostarczyli Turkom swego czasu sami Brytyjczycy, a teraz Turcy je unowocześniają skoro Katar zainwestował pieniądze w badania nad unowocześnieniem tureckich dronów…
Kolego helikoper posluguje sie sila nosna wirnika. Zwykle helikoptrey naja jeszcze stabilizator
Dron to sa zwykle cztery, czasem wiecej, sterowane komputerowo wiatraki. Wzmocnienie sily nośnej
Obejrzyj filmik jaki wstawiłem bo to nie są standardowe drony
Co rozumiesz przez standard?
Każdy myśląc o dronach ma na myśli to co Ty napisałaś przed chwilą, ale obejrz ten filmik, bo tam pokazują filmik, jak to wygląda i wtedy zrozumiesz co nie co na temat tureckich dronów Bayraktar TB2 o których mowa
Kolego, zasada dzialania jest ta sama
Technologia? Nie wkladaj korkociagu do zmywarki
A obejrzałaś w końcu ten film ? Bo wydaje mi się, że nie Serio! Jak go nie obejrzysz to nie będziesz miała wyobrażenia na temat tego rodzaju dronów
Amerykanie mają też tego typu drony, ale nieco inaczej wyglądają, i Amerykanie najprawdopodobniej byli w tym pierwsi
Kolego, do czego ta sterta zlomu ma sluzyc?
Ma niezla sile nosna, stabilizatory i udzwig
Do niszczenia obiektów naziemnych wszelkiego rodzaju One nawet czołgi niszczą i dlatego między innymi Jacek Bartosiak mówił, że era czołgów po malutku dobiega końca, a na pewno nie jest to zdecydowanie najnowocześniejszy sprzęt, który będzie decydował sam z siebie o przyszłości pola walki
Jedna atomowka problem rozwiąże
Jak Jacek Bartosiak rozmawiał ze swoimi odpowiednikami tureckimi to Oni powiedzieli mu, że Oni się nie przejmują bronią jądrową Rosji, bo z jakiegoś powodu uważają Oni, że jest “Ona” nie do użycia, no ale Rosja i Turcja siebie nawzajem potrzebują
Amerykanie też mieli swoje bezzałogowe samoloty (nie wiem czym się różniły od tych tureckich dronów, żeby nie nazywać ich dronami, no ale wtedy chyba drony były dopiero co w powijakach …) i zabijali Amerykanie nimi różne cele między innymi w Pakistanie, ale nie tylko …
Hardware i software
Kupa zlomu bez oprogramowania
To zależy czy bez oprogramowania, ale przede wszystkim dla nas pewnie zależy od rozwoju sytuacji politycznej
Te, Ty nie masz innych zainteresowań, tylko te bzdety?
Jakie znowu bzdety ? A to jest dla mnie odskocznia podczas picia piwa haha
A jakie zainteresowania propnujesz zapytam przewrotnie haha ?
Wiem, że do kwestii historycznych dawno nie wracałem haha