Co sądzicie o wojnie w izraelsko-palestyńskiej?

Najpierw ustosunkuję się do “materiałów”, którymi zasypałeś to pytanie. Poświęciłem trochę czasu i je przejrzałem. I jest to czas zmarnowany. To takie, sranie w banie z poważnymi minami. Bez chwalenie się, mógłbym w tej chwili przyłączyć się do tego towarzystwa i też tak nawijać z poważną miną. No, ale, jak kto lubi? Bo ja nie.

Kiedyś tu więcej pisywałem o historii i zalega teraz w kategorii historia “Nieznane Powszechnie”.
Mógłbym więcej, ale, po co i tak nikogo to nie interesuje.

2 polubienia

Możesz pisać :wink: Ja póki co czasu nie mam, ale jak się znajdzie to przejrzę wszystko i i tak temat się rozwinie :wink:

Interesuje, tylko jak ktos nie odróżnia wiedzy podstawowej od bajek i basni?

Poza tym dla Ciebie to może być czas zmarnowany bo jesteś starszy i wiesz więcej, ale nie koniecznie inni :wink:

Amerykanie też takie samoloty bezzałogowe od bardzo dawna z powodzeniem stosowali, a czym się różnią od tureckich dronów Bayraktar TB 2 to nie mam pojęcia :wink:

Kolego fajne to pisanie. Poparte materialami zrodlowymi :innocent:

Napisz swoj program na kompa obslugiwanwgo przez DOS i bedziesz znal różnice

1 polubienie

Nie koniecznie bo będę znał tylko ten mój :wink:

Tutaj o zmianach na scenie politycznej Izraela:

Tiaa niewatplwie skorzystasz na tym, zwłaszcza jak jednorazowego klucza kodowania zapomnisz tu ja brzoza, wierzbo zgos sie…

1 polubienie

I tak w zydowskiej rodzinie zostanie

1 polubienie

Zawsze możesz napisać coś jeszcze więcej od siebie w tym szerokim temacie, który pod tym tematem poruszyłem :wink:

Niczego nie poruszyles
Powtarzasz komunaly

Coś zawsze poruszyłem :wink: Pytanie jedynie co i jak :wink:

A tu już niestety niekorzystne dla Polski wiadomości dotyczące gazociągu Baltic Pipe :confused:

Niewiedza kitku

Jaka znowu niewiedza ? Może by tak zamiast prostych stwierdzeń bez pokrycia jakieś konkrety :wink: ?

Kwestia pierwszych chrześcijan by mnie bardzo zainteresowała :wink:

1 polubienie

Kapiel polecam
Najlepiej w rzece Jordan :innocent::innocent::innocent:

1 polubienie

A Francuzi i Brytyjczycy myśleli, że sami sobie poradzą w Libii bez Turków i nawet bez Amerykanów i tak mija 10 lat, a Turcy w Libii są zaangażowani już jakieś 2 lata …

Czyli Francuzi i Brytyjczycy źle skalkulowali sytuację i sami sobie i Włochom przy okazji wygenerowali niepotrzebne problemy, a Turcy im je teraz rozwiązują …