Co sądzisz na temat tego żartu Edyty Górniak?

Kiedyś krążył dowcip o Polakach i skradzionych autach w Niemczech, że jak komuś zginęło auto, to może by pewny, że jest ono już w Polsce.

• Jest obraźliwy
  • Jest śmieszny
  • Jest bez sensu
  • Ma swoją logikę
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

A nie napisała, że cyganie to złodzieje? :wink:

3 polubienia

Nie napisała, bo może uznała, że to nie byłoby śmieszne, ani społecznie na czasie…

1 polubienie

Coś podobnego, to śmieszne tylko kawały o żydach i pedałach? :wink:

1 polubienie

Dla mnie o pedałach czy lesbach nie byłyby śmieszne…

1 polubienie

Myślę, że z Żydami jest trochę podobnie jak z Polakami, tzn, bywają oni Żydzii bardzo inteligentni i błyskotliwi, ale też bywają w części ciemną, barbarzyńską masą, że można by się załamać.

1 polubienie

Swiadczyl sie cygan bratem swoim

1 polubienie

Zart powinien być śmieszny.
Ten nie ma na to szansy bo jest odgrzanym kotletem po chyba ponad pół wieku.
Natomiast kuriozalne brednie wygadywane przez tego Pieroga,z charakterystyczną,teczowa agresją,pozostają dla mnie symbolem wspolczesnego kretynizmu…No powiedzial chyba wszystko,co tylko mógł kretyn powiedzieć…Nie zmarnowal nawet przecinka.
Czy taki półgłówek w ogóle wystawil w zyciu nos ze swego blokowiska?Z tak wypranym mózgiem,w dobie pandemii i przy lockdownach,będzie nas teraz raził swymi "przemyśleniami"znad swego lap topa…Strach sie bać :exploding_head:

3 polubienia

Nowy kierunek filozofii? Laptopia?

2 polubienia

Najśmieszniejsze jest to, że taka jest każda nacja.

2 polubienia

Czyli dowcip w stylu "jedź do Polski, twój samochód już tam jest"jest fajny?

“Walczyć trzeba jak ze wszystkimi stereotypami, czyli Murzynkiem Bambo, Polakiem złodziejem, tancerką puszczalską, rogatym Żydem i Arabem terrorystą. Edukacją, książkami zamiast gier i Youtube’a. Trzeba nauczyć ludzi na nowo, że siła jest w logice i nauce, a nie w lajkach i nowych ciuchach”

To pierdoły i głupoty? Zaprawdę powiadam Ci, że są kraje na świecie, które respektują inne kultury i rasy i prosperują lepiej niż zakompleksione kraje europejskie.

3 polubienia

W kontrze do naukowatości?

Wg @benasek, zdecydowanie pokonałeś eksperta od epitetów…