Minister Andrzej Szejma ma problemy z alkoholem i o ile dobrze zrozumiałem chce się wycofać
A on to chyba z Lewicy co nie? Jednak nie chcą aby się wycofał. Sporo mają alkoholików w polskim Sejmie w przeróżnych partiach
Minister Andrzej Szejma ma problemy z alkoholem i o ile dobrze zrozumiałem chce się wycofać
A on to chyba z Lewicy co nie? Jednak nie chcą aby się wycofał. Sporo mają alkoholików w polskim Sejmie w przeróżnych partiach
Nie było takiej bo zdrowie mu nie pozwoliło. Sam Papież Franciszek mówił że jeśli zdrowie mu pozwoli to uda się do Moskwy i Kijowa. Ale ostatecznie nie poleciał
Najnowszy sondaż potwierdza że Trzaskowskiemu będzie trudniej z Mentzenem w drugiej turze niż z Karolem Nawrockim
Towarzysze Trumpa wyjawili tajne plany uderzenia Amerykanów na Huti… Ci to dopiero odwalają
Ten czlowiek lewica czy nie to badzo inteligentny i blyskotliwy polityk. Nic dziwnego, że popijał , bo tego na trzezwo sie nie da…
Tam problem inny - ma dostep do danych wrazliwych i tajnych, a choroba alkoholowa moze, choc nie musi sprzyjać ich ujawnieniu.
Ale to sprawdza ABW, jak gosc się leczy?
Sa ludzie, ktorych okresla sie jako alkoholików funkcjonalnych. Tylko czy oni są alkoholikami w sensie obiegowej opinii?
Taki Churchill czy Ingvar Kamprad (ten od IKEA) , Picasso?
jakiej informacji badań? Jakich badań? Szymczyk to lekarz ? Patomorfolog? Prokurator? Komendant policji?
Ktoś z policji. Nie wiem dokładnie. W każdym bądź razie policja weszła do gabinetu pani ginekolog. To stara historia już