Trump od samego wejścia prawił Viktorowi Orbanowi komplementy i zaakceptował ich kontynuację kupowania surowców od Rosji
Niektórzy politycy w Polsce twierdzą że przez wiatraki kury nie znoszą jaj a krowy nie dają mleka XD
Ponoć 2000 kolumbijczyków walczy na Ukrainie za Ukrainę
Mam nadzieję że Watykan i nowy Papież Leon XIV wspierają poszukiwanie ochotników z całego świata a zwłaszcza z Ameryki Łacińskiej
Nie.
Myślisz? Ja tam nie wiem ale mam jednakowoż taką nadzieję
Papież może nie a Watykan może po cichu tak
Watykan i cicho?
Nie wiem. Może sami Amerykanie ich rekrutują
https://youtu.be/dLYs_QAZTkc?si=YaZZLmpk_2XDVvJf
Większość najemników walczyła jednak dla Rosji
Izrael atakuje Liban. Ma się tam odradzać hezbollah
Konflikt Tusk - Nawrocki dotyczący nominacji oficerskich i dostępu do informacji wywiadowczych
Potężny atak Rosji na elektrownie w Ukrainie
Do USA przybył tymczasowy prezydent Syrii. Cel to walka z Isis i zbliżenie do zachodu
Netanjahu musi prowadzić wojnę, bo inaczej czekają go procesy sądowe.
Nie. Jak ktos jest “zbiorowym” samobojca? A Ty chcesz zyc? To co zrobisz?
W Woroneżu w Rosji brakowało prądu dzięki atakom Ukraińców
Pokrowsk wciąż się broni. Putin potrzebuje jakiegoś zwycięstwa propagandowego od ponad półtora roku
Netanjahu działa na niekorzyść państwa Izrael
Podobno Nawrocki ułaskawi Ziobrę
To zdaje się zakończy jego karierę? Nawrockiego.
Ukraińcy ponoć odrzucili minimalnie Rosjan w Pokrowsku. Oby tak dalej. Tutaj więcej info
https://youtu.be/E9l-q2nUuWo?si=qu50Tp9jLUIZWocB
Ciekawy kanał na YouTube
800 amerykańskich żołnierzy z Rumunii wraca do Kentucky. Była to rotacyjna obecność
I jakiś amerykański generał czy tam polityk stwierdził że Amerykanie nie zaryzykują 3 wojny światowej z Rosją. Oby nasi politycy wreszcie wyciągnęli wnioski że przygotowujemy się na samotną wojnę
Ciekawy? Tam sie ludzie zabijają? Giną unikalne gatunki życia a Ukraina ? To jest żyzna ziemia.
Prochy Putina? Też przyjmie
Marcin Romanowski już od prawie roku jest na Węgrzech i zachęca Ziobre by też poprosił o azyl
Poza tym nic ciekawego dzisiaj