Jak to towarzysze komuniści będą 2 dni umierać ![]()
Watpie, ten chiński komunizm to bardzo osobliwy.
A towarzysze komunisci? Chyba bardzo mlody jestes i z komunistami nigdy nie piłeś?
![]()
![]()
Ten typ po prostu do kaca nie dopuszcza. Jeszcze po smierci robactwo ma uzywanie na resztkach “paliwa”.
Człowiek to wszystko czyta i ogląda, martwi się a i tak nic nie może zrobić
Muszę się napić
![]()
Pomaranczowy chce podobno wykrywawic Rosje, bo sie boi jej sojuszu z Chinami a gina zwykli ludzie w napasnietym kraju…akcyza ma pojsc w gore, wiec sobie zaplanuj czy oszczedzac czy magazynowac.
Spokojnie, żyje i ma się dobrze, tylko obecnie ma komputer w naprawie a z telefonu nie chce mu się pisać. ![]()
Nie mogłeś znaleźć kogoś choć trochę wiarygodnego? Przecież to ciężka propagandystka, jej łączenie faktów i wnioski z nich płynące są tak przekręcone, że nie da się słuchać tych wywodów.
I to mówi Rosjanin.
Fakt, tego sie na trzezwo nie da…
Niestety kreta z palacu tak latwo odwolac die nie da, bo uznierac 2/3 głosów Zgromadzenia Narodowego?
No vhyba, ze jakis wewnętrzny konflikt w PiS?
Ale w cuda to ja nie wierzę. Prezes to sobie życia od kotow za obietnicę kociamiska+ pożyczy i bedzie trwal na posterunku…
Zainwestowac w produkcję. Snus obiecal, ze energia stanieje…
No niestety kolega ma problem z cyberbezpieczensywem umyslowym w kwestiach YT ![]()
![]()
![]()
Trzęsienie ziemi na Ukrainie. Najbliższy współpracownik Zelenskiego - Jermak podał się do dymisji w związku z aferą korupcyjną w energetyce
Trump zamyka granicę dla afgańczyków i będzie wielki przegląd złożonych dotąd wniosków o wizę i azyl. To Pokłosie zamachu na 2 gwardzistów w Waszyngtonie. 1 nie żyje. Drogi walczy o życie. Sprawcą jest afgańczyk
Zatrzymano w Polsce 5 osób podejrzanych o szpiegostwo i dywersję
Nawrocki podpisał ustawę podwyższającą podatek dla banków. Zawetował ustawę o wyborach za granicą i podatku dochodowym
Orban przebywa w Moskwie. Rozmowy o energetyce i “pokoju” na Ukrainie
Inflacja w Polsce wciąż spada. Już niecałe 3%
Nie wiem. Nie traktuje jej jako guru mentora ale chodziło mi o sam początek filmu bo sam do końca nie oglądałem
A chodziło mi o to że jest nadzieja że Ukraińcy będą dalej walczyć w celu przeorana ruskiej machiny wojennej i nie oddadzą nic bez walki. I że Amerykanie będą dalej wspierać Ukraine
Czyli bez zmiam
Wladza korumpuje.
USA jak zwykle budzi się po szkodzie.
A Snus? Pewnie chce zamrozic stan obecny jesli chodzi o wybory za granicą, bo król weta ma coraz gorsze notowania, z zewnatrz widac lepiej?
Uslug pocztowych sie czepia?zaesze moxna zorganizować przesylki kurierskie tam gdzie poczta szwankuje. A.przeliczyc w konsulatach.
Przeciez nikt nie będzie głosował elektronicznie?
I przepraszam, ale ja go nie wybieralam…
W d*** się snusowi przewrocilo?
Co do podatku? Hmmm, fundacji trzeba bronic, bo jak sie wezma za rydzyjkowe czy wille+?
Lub kase pidowskich “dorobkiewiczów” upchnieta w fundacjach, zeby ominac płacenie podatków właśnie?
No i wlasna trzeba chronic. Wszak wzbogacila die ostatnio o jedno mieszkanie…
Szkodnik i tyle.
Orban sie uaktywnil. Kiedys jego przodkowie takie interesy robili we Wiedniu. Z Habsburgami.
Deal im wtedy za bardzo nie wyszedł.
Obejrzałem prawie całe. Ogólnie unikam jej materiałów, bo jest według mnie słabą “dziennikarką”, za to jest też słabą propagandystką
jej teorie są grubymi nićmi szyte i zaczyna skręcać w kierunku teorii spiskowych.
Aż tak bardzo się jej nie przyglądałem ![]()
Kto to “snus”? Karol Nawrocki?
Banki w przyszłym roku zapłacą większy podatek aby utrzymać wydatki na wojsko.
30% podatek
Karol Nawrocki się nie sprzeciwiał i twierdził że był za nie podnoszeniem podatków dla zwykłych rodaków a banki go nie obchodzą