CBA weszło do Lus Veritatis zarzadzanym przez Rydzyka
Zełeński musiał się pozbyć swego ziomka w polityce z powodu afery korupcyjnej. Chyba Jermaka
No taka ksywke mu niektorzy dali.
To jest to czego uzywa mieszkaniec pałacu - todzaj tytoniu do żucia.
Z pominieciem płuc, nikotyna jest przyswajana nawet szybciej niz z plastrów - bo bezposrednio przez blony śluzowe.
Lekarze: uprzedzają, powoduje:
podwyższone ciśnienie krwi i zaburzenia rytmu serca, zaburzenia pracy mózgu, zmniejszona zdolność koncentracji i nauki, uszkodzenia błon śluzowych jamy ustnej, prowadzące do chorób dziąseł, erozji zębów, a nawet nowotworów jamy ustnej.
A jak po naszemu? To mu musi niezle “jechać z pyska”. Pomijajac kwestie wyzej wymienione?
Niektorzy okreslaja go tez mianem snufff, co jest błędne, bo z angielskiego to tabaka, czyli pyl tytoniowy wciagany nosem (jak kokaina, tylko mimo wszystko inny rodzaj narkotyku) lub film z nagrywanego na żywo zabojstwa lub tortur, okaleczania . Robiony w celach komercyjnych. Ofiary zwykle nie przeżywają.
Ale niestety dopoki jest popyt to i podaż bedzie.
Podobnie jak filmy pedofilów egzystuje, schowany zwykla gdzies w głębinach darknetu.
To tytułem wyjaśnienia - ze jednak jest to usmiechniety głupawo Snus. Nie snuff.
Banki podniosa oplaty manipulacyjne, albo zmienia siedziby (prawnie, bo sie przeciez nie przeprowadza fizycznie). Zlikwiduja większość oddzialow istniejacych fizycznie, czyli setki ludzi na bruk. I przejda do netu. Moze o to chodzi w ogólnym rozrachunku? Czyli wyeliminowanie pspierowego czy metalowego pieniądza? Ktory ciężko kontrolować? Ale historia ekonomii mowi, ze bez szarej strefy kazda gospodarka w.koncu upada, lub znajduje sobie substytuty w postaci choćby “dzieł sztuki” czy innych przedmiotow kolekcjonerskich?
Pan mi zaplacisz tysiaka przelewem i dorzucisz trzy pokemony? Z niebieskiej seriii?
Za Wikipedią: “Snus (/snuːs/ SNOOSS; Swedish: [ˈsnʉːs] ⓘ) is a Swedish tobacco product.”
Znam inną jego ksywkę: Mefedron. Ciekawe czemu tak na niego mówili?
Psychotrop. Bardzo silny. Brał, rozprowadzał czy jedno i drugie?
Raczej wystraszonego.
Chcialby, ale się boi?
Ciekawe z ktorego roku to zdjecie, bo krąży po necie.
Niestety jest to ponury portret rzeczywistosci, ktora nam wybralo jakies 30% społeczeństwa.
Raczej ma zjazd i ledwo stoi, a kolega za chwilę się tak poczuje.
Nie wiem. Lekarzem nie jestem. Ale fakt, cos mizernie wyglada…
To chyba najnowszy rosyjski czołg
Ukraińcy zniszczyli 2 ruskie tankowce z floty cieni
Papież odwiedził meczet w Stambule
Obejrzal sobie podrobke ( kontynuacje) Hagia Sophia i nawet buty zdjął przed wejsciem.
W sumie to nieco hihiot historii, ze wzorcem dla meczetow stala sie chrzescijanska swiatynia?
Ogólnie to przyznac trzeba, ze konstrukcja na tyle genislna, że zaden zbuzytkownikow, bez wzgledu nabreligijny rytual nie odwazyl siebrego zniszczyc. Więcej - z duza starannoscia naprawial i konserwowal mury. Bo z wystrojem wnetrza roznie bywalo…
Wołodymyr Zełeński szuka nowego szefa swojej kancelarii. Walczy z korupcją
Zełeński jest osłabiony politycznie z powodu korupcji
Grzegorz Braun znowu szokuje popierając przestępcę
A poza tym jest antyamerykański i prorosyjski a więc szkodnik idiota
Polskie satelity wojskowe poraz pierwszy poleciały z Kalifornii
Są 4 satelity a będzie ich 10
Spotkał się (wpypadło mi słowo) prawosławnym najwyższym kapłanem
POP
A organista w kościele prawosławnym to po prostu POP MUSIC
![]()
Nie pop tylko ten najwyższy XD