co do drzew to sie zgadzam, a jak jedno stare wytniesz? to obowiazkowo posadz tzy mlode?
ale patrzac a to co w USA, Kanadzie czy Amazonii? nie nadążysz.
co do drzew to sie zgadzam, a jak jedno stare wytniesz? to obowiazkowo posadz tzy mlode?
ale patrzac a to co w USA, Kanadzie czy Amazonii? nie nadążysz.
Polska jest ostatnim państwem UE która nie ma ustawy regulujące rynek kryptowalut
Bo Alfons nie podpisał
Rząd chce ciąć pieniądze na NFZ w celu bodajże wydania na zbrojenia czy tam coś innego. Ale raczej na zbrojenia
Putin spóźnił się 2 godziny na spotkanie ze Stevem Witkoffem w Moskwie
Tusk stwierdził do Niemców że powinni się pospieszyć aby wypłacić odszkodowanie 50 tys weteranów wojennych
ie weteranow, a tych, kto jeszcze zyje…
nastepna bzdura pod pobliczke.
jesli mowa o reparacjach wijenych to za ziszczeie pannstwa i jeo przemyslu, ale to niestety juz nierealne . Stalin sie ta kasa zaopiekowal po wojnie.
Nie zamierzam już kontynuować tej serii. Prowadziłem ją głownie po to żeby odpowiedzieć sobie w jakim kierunku zmierza Polska scena polityczna
Nie zamierzam się już dłużej denerwować Trumpem, PiSem, konfederacją, czy Braunem
Zwisa mi to kto wygra przyszłe wybory
Oczywiście nie zabraniam pisać pod tym “pytaniem” wam. I tak długo ciągnąłem te serię
Wrzucam na luz tak samo jak @birbant czy @Bingola
Ja gdy pisze to połowa faktów mi ucieka
Rosja nie dogadała się z USA w sprawie Ukrainy
NBP obniżył znowu stopy
Dokładnie chciałem to wstawić
A także to
To masz jeszcze to…
Yebana europka pełna kundli i tchórzy którzy potrafia zwalać winę na Trumpa popisowo.I równie popisowo sie coorvić!
Rozmowy trwały 5 godzin i nie ma przełomu. Szczęśliwie bo nie powinni oddawać niczego bez walki
Rosja odrzuciła porozumienie
Teraz UE będzie kupować broń od Amerykanów dla Ukrainy
Nie byłoby żadnych gwarancji że Putin by się zatrzymał na zajęciu całego Obwodu Donieckiego
I o nic wiecej Trumpowi nie chodzilo.
Te bzdety o 5% PKB?
Ciekawe kto bedzie kupowal bron dla opozycji w Wenezueli? Bo po ewentualnym upadku Maduro to wiadomo?
Ten prezent nasz amerykanski mysli o biznesie z morderca.
A w ogole co myslicie o tej corce pituna, co ja dziennikarz pytal o wojne? Ja mysle, ze ona nie ma przelozenia na decyzje tatuska sadysty
On pewnie tak samo przejmuje sie nia, jak tymi biednymi ludzmi, ktorzy gina..no moze z wyjatkiem tego, ze by jej nie zabil.
A bo to za ruskimi trafisz?
Ciekawe czemu ona nie w Moskwie a Paryżu?
Odbył się dziś bardzo ważny szczyt medyczny w związku z zapaścią w NFZ
Trump paskudnie wyraził się o Somalii
Ziobro przebywa w Brukseli
Polska zaproszona do G20 zamiast Republiki Południowej Afryki
Biali ludzie uciekają z RPA do USA to i kraj podupada
Narodowy Fundusz Zabijania to jest w zapasci od co najmniej 10 lat, jak nie lepiej. Raczej bylo to konsylium, jak reanimowac trupa?
Somalia? No cóż , dziki kraj…
Ziobro.tam na dowod pojechał? Bo ponoc i cywilny paszport mu cofneli?
Orban strzelil.focha za Nawrockiego i pokoje goscinne wymowil?
To tylko pobozne zyczenie Trumpa, zeby uciekali.
G20 to taki dziwny twor. Do tej pory Polska byla reprezentowana przez UE, Hiszpania czy Holandia maja status stalych gości, a Afryka jest tam jako Liga Afrykanska.
Ja nie wiem czy sie z tego “wyroznienia” tak bardzo cieszyć?
Ogolnie okazja, zeby zjesc wypic i poplotkowac.
W tym roku w USA, więc pewnie Trump zrobi to.na bogato? Z pozłotką.
Dziś szczyt medyczny organizował prezydent
Na tajnym posiedzeniu w sejmie Tusk miał mówić o rosyjskim śladzie w branży kryptowalut i zagrożeniu bezpieczeństwa z tym związanego. Duże podmioty ze wschodu mają mieć swoje wtyczki po prawej stronie sceny politycznej
Sejmowi nie udało się obalić weta prezydenta. Chodzi o ustawę o kryptowalutach