Konrad Berkowicz
W Oświęcimiu na terenie Auschwitz trwa Marsz Żywych
Co by nie mówić to Izrael faktycznie dokonał ludobójstwa w Strefie Gazy
Tusk odwiedza dziś Japonię
Donald będzie Japończyków przepraszał za szogunowe występki Bronisława…
…oraz sexy-romantyczną kreację żony premiera Leszka Millera, która usilnie próbowała Cesarzowi Japonii udowodnić, że to właśnie ona jest pink, sexy i cute oraz gotowa na romance i love ![]()
Niewątpliwie Donaldowi sie to uda i przeprosiny zostaną przyjęte, bo przecież już Wałęsa nie OTAKE Polskę walczył ![]()
Jak myślicie? Czarnek to dobry pomysł na premiera PiS?
Przypominasz pisiacką propagandę sprzed ponad dekady? Po co?
Teraz głównym przekazem dnia jest Roman Giertych ![]()
Giertychem próbują odwrócić uwagę od Zondacrypto i Orbana ![]()
Taaak, jestem za ROMANENM na prezydenta!
To fatalny kandydat
Po Adrianie i Alfonsie byłby zmianą na lepsze.
W sensie pytam czy dla dobra PiSu to dobry kandydat
Chyba słaby, bo mało znany, a Pis potrzebuje i kogoś z sensem, i jednocześnie znanego, przebojowego, etc.
Ostro, ostro, ale jak i prawdziwie zarazem.
Dla Jarka dobry
Nowy premier Węgier zapowiada zamknięcie publicznej TV do czasu uchwalenia przepisów które sprawią że ta TV będzie apolityczna i wolna
20 kwietnia do Gdańska przybędzie E. Macron
Tusk kończy wizytę w Japonii gdzie podpisał wiele umów
Ukraina coraz częściej z powodzeniem do operacji wojskowych używa robotów oszczędzając w ten sposób żołnierzy
Też wydaje mi się trochę mało “przebojowy”. Ale ja tam się nie znam
Ruszają rozmowy Libanu i Izraela w sprawie wojny i hezbollahu
Ukraina atakuje rafinerie w Rosji a Rosja miasta na Ukrainie i budynki cywilne
Niemcy kupią Ukrainie kilkaset pocisków patriot
Trump już nie lubi G. Meloni ponieważ ma ona inne zdanie w sprawie papieża i wojny na bliskim wschodzie
Mateusz Morawicki założył stowarzyszenie. Jarek krytykuje i mówi o podziale prawicy
Zatrzymanie żołnierza WOT za poglądy prorosyjskie i aktywność w sieci. Są podejrzenia o szpiegostwo
Właśnie zastanawiają mnie od dawna podziały w PiSie
Wrze bo znów sejmowi nie udało się odrzucić weta Nawrockiego ustawy o kryptowalutach. A ponoć w to wszystko są zaangażowani Rosjanie i mafia. W spółki krypto działające w Polsce
Iran otworzył tymczasowo cieśninę Ormuz
Zawieszenie broni między Izraelem a Libanem na 10 dni i początek negocjacji pokojowych
Trwa spór w rządzie o odwołanie ministry klimatu