Zbigniew Ziobro nie zamierza się zrzec imunitetu. Głosowanie być może już w piątek
Nie wiadomo gdzie jest ale ostatnio był widziany na Węgrzech
Ciekawe gdzie się znajdą jak Viktor Orban przegra wybory
Zbigniew Ziobro nie zamierza się zrzec imunitetu. Głosowanie być może już w piątek
Nie wiadomo gdzie jest ale ostatnio był widziany na Węgrzech
Ciekawe gdzie się znajdą jak Viktor Orban przegra wybory
Szymon Hołownia nie zamierza być dalej przywódcą swej partii i zamierza złożyć rezygnację
Wegry duze nie są. A mimo wszystko krucha obrona przed odpowiedzialnoscia. Miekiszon…
Taaam Hołownia podmakowal czegos, czego sie noe da przelozyc na władze. Tygrysek…
Ma ktoś kałacha na sprzedaż, hę?! Pójdę powystrzelać idiotów. Na pierwszym mejscu putina, ziobrę oraz kaczyńskiego.
Niezupelnie, choc zapas plynu do kielicha mi po hallowen zostal.
Odstrzelenie jednostki niczego nie zmieni. To wymaga zmiany systemu. Czy na lepszy, czy gorszy? Jestesmy tego swiadkami. I cieszyc sie, ze nie ofiarami.
W sieci wrze po tym wywiadzie
https://m.youtube.com/watch?v=ksWAT3uqlWA&pp=ygUKcnltYW5vd3NraQ%3D%3D
@Devil “Et tu, Brute?” Tymi wstawkami z yt?
Czlowiek nie swinia, wszystko żre.
Post usunięty.
Juz sie pogubilam? Kogo i co lubisz? Sikorski to ciekawy egzemplarz. Lubic czy nie? Obojetny nie jest z tym co pisze, zareagujesz.
Niepotrzebnie usuniety.
@joko mam jakies przeczucie, ze wojna na iluzje informacyjna sie zaczyna?
Okonek, sporo czasu nie zaglądałam do polityki i informacja, którą wstawiłam była sprzed kilku dni, dlatego usunęłam. W każdym razie lubię Sikorskiego, a rzecznik MSZ odpowiedział Marinie Zacharowej, która napisała : Osama bin Sikorski"
Rzecznik napisał: I sięgnęłaś nowego dna. Widzisz, jakie to było łatwe?
![]()
Osiagniecie drugiego dna na moja logikę? To ciągłe bagno
Dał jej szansę
Media żyją sprawą Ziobry. Więzienie albo Budapeszt
Uważajcie na szpieguf
straszny artykuł dziś czytałam.![]()
Trwają wybory burmistrza nowego Jorku. Faworyt to niejaki Zohran Mamdani. Ciekawa postać. Trump nie jest zadowolony
Możliwe że Orban przegra te wybory
Reklamują nowy elektryczny Mercedes Benz. Bravo Niemcy. Mam nadzieję że nadganiają technologicznie Amerykanów, Chińczyków, Japończyków i Południowych Koreańczyków
Kaczyński stwierdził że gdyby Ziobro wrócił do Polski to by go zamordowano XD
Proces Brejza vs Kaczyński. Ktoś wie coś więcej? Kaczyński nie czuje się winny