Co się dzieje w polityce - Dziennik cz 10

Zbigniew Ziobro nie zamierza się zrzec imunitetu. Głosowanie być może już w piątek

Nie wiadomo gdzie jest ale ostatnio był widziany na Węgrzech

Ciekawe gdzie się znajdą jak Viktor Orban przegra wybory

Szymon Hołownia nie zamierza być dalej przywódcą swej partii i zamierza złożyć rezygnację

Wegry duze nie są. A mimo wszystko krucha obrona przed odpowiedzialnoscia. Miekiszon…

1 polubienie

Taaam Hołownia podmakowal czegos, czego sie noe da przelozyc na władze. Tygrysek…

1 polubienie

Ma ktoś kałacha na sprzedaż, hę?! Pójdę powystrzelać idiotów. Na pierwszym mejscu putina, ziobrę oraz kaczyńskiego.

1 polubienie

Niezupelnie, choc zapas plynu do kielicha mi po hallowen zostal.
Odstrzelenie jednostki niczego nie zmieni. To wymaga zmiany systemu. Czy na lepszy, czy gorszy? Jestesmy tego swiadkami. I cieszyc sie, ze nie ofiarami.

2 polubienia

W sieci wrze po tym wywiadzie

https://m.youtube.com/watch?v=ksWAT3uqlWA&pp=ygUKcnltYW5vd3NraQ%3D%3D

1 polubienie

@Devil “Et tu, Brute?” Tymi wstawkami z yt?
Czlowiek nie swinia, wszystko żre.

2 polubienia

Post usunięty.

Juz sie pogubilam? Kogo i co lubisz? Sikorski to ciekawy egzemplarz. Lubic czy nie? Obojetny nie jest z tym co pisze, zareagujesz.

Niepotrzebnie usuniety.
@joko mam jakies przeczucie, ze wojna na iluzje informacyjna sie zaczyna?

1 polubienie

Okonek, sporo czasu nie zaglądałam do polityki i informacja, którą wstawiłam była sprzed kilku dni, dlatego usunęłam. W każdym razie lubię Sikorskiego, a rzecznik MSZ odpowiedział Marinie Zacharowej, która napisała : Osama bin Sikorski"
Rzecznik napisał: I sięgnęłaś nowego dna. Widzisz, jakie to było łatwe?
:grin:

2 polubienia

Osiagniecie drugiego dna na moja logikę? To ciągłe bagno
Dał jej szansę

1 polubienie

Media żyją sprawą Ziobry. Więzienie albo Budapeszt

2 polubienia

Uważajcie na szpieguf :angry: straszny artykuł dziś czytałam.:frowning:

2 polubienia

Trwają wybory burmistrza nowego Jorku. Faworyt to niejaki Zohran Mamdani. Ciekawa postać. Trump nie jest zadowolony

1 polubienie

Możliwe że Orban przegra te wybory

Reklamują nowy elektryczny Mercedes Benz. Bravo Niemcy. Mam nadzieję że nadganiają technologicznie Amerykanów, Chińczyków, Japończyków i Południowych Koreańczyków

Kaczyński stwierdził że gdyby Ziobro wrócił do Polski to by go zamordowano XD

Proces Brejza vs Kaczyński. Ktoś wie coś więcej? Kaczyński nie czuje się winny