Dziś bez polskiej polityki bo posłowie mają wolne
Pytanie czy świętują halloween czy święto zmarłych XD
Rosjanie od półtora roku próbują zająć Pokrowsk. Rosjanie wdzierają się już do północnej części miasta
Pytanie czy z Myrnohradu się wycofają czy będą się bić po upadku Pokrowska. Pytanie czy Pokrowsk upadnie bo podobne walki do obecnych w Pokrowsku toczyły się w Torecku
Coraz więcej wskazuje na to że Trump szykuje wojsko do uderzenia na Wenezuelę i obalenie Maduro
A to muy o dwoch roznych sprawach.
Tak - z bardzo prostych srodkow, dostepnych w necie mozna zrobic fajerwerk.
Ostatnio sprzatajac schede po rodzicach znalazlam w piwnicy walizke. Przedwojenna, szczelną. W srodku konplet poradnikow Sekowskiego - zyja, choc troche introligatorskiej pomocy by nie zaszkodzilo.
Poradnik malego terrorysty.
A kbita sporo ryzykowala, bo taka zabawa to raczej kamikadze, nie gwiazdorzenie
Brakuje powiadomień o przychodzących wiadomościach
Gdzie?
Aktualne powinny.sie wyświetlać
Np nie widziałem tego w powiadomieniach co teraz napisałaś
W tym artykule bylo opisane co ona wygadywala w trakcie przesluchan…no coz. w Zasadzie to robienie z siebie idiotki na pokaz prawnie nie jest zakazane.
Wczoraj atak hakerski na Itakę. Dziś na firmę pożyczkową. Dużo danych osobowych w rękach złodziei
Ukraina atakuje rafinerie w Rosji
Serio? Czy udzielajacy sa iweyplaczalni?
Vinted nie dziala ![]()
Nadal nie miałem powiadomień a jedynie pod pytaniem ile miałem nie przeczytanych tj 4 komentarze
Amerykanie nie zwolnią Węgier z sankcji na Rosję. A to oznacza kłopoty dla Fideszu i Viktora Orbana
Orban atakuje Tuska. Czysta propaganda. Zupełnie jakbym słyszał Kaczyńskiego
Rosyjska flota cieni liczy o ile dobrze zrozumiałem 300 statki
A może 1000. Nie pamiętam
Ogolnie to wez sie ogarnij. I flota tak, ale statki nie okręty… ile?
Poprawione na statki
Trump oskarża Nigerię o zabijanie chrześcijan i grozi odcięciem pomocy a w ostateczności interwencją zbrojną
On to zawojuje cały świat tylko nie Chińczyków
To nie tak.
Myslenje nie boli i nie wszysko zloto…