To był cytat z faktów a nie odnoszenie się do ciebie bardziej
Dal dzis niezły cyrk, zatrudnil nawet wykopalisko archeologiczne pt. Hulk Hogan.
Co mnie specjalnie nie zdziwiło, bo ta “maskotka tłumów” i skądinąd swietny, charyzmatyczny wrestler w zyciu prywatnym to kawal sukinkota. A swój ciągnie do siebie.
Trump ma znakomite wyczucie czego dziś potrzebuja tlumy. Chleba, igrzysk i pomazanca boskiego…
Ave, Caesar, morituri te salutant.
Ja tam się nie znam
“Andropauza lżejsza niż myślisz.”
Na czym? Powodach, ze swiat zglupial od wadliwego oprogramowania czy wystepach megalomana z osdstrzelonym kawalkiem ucha?
pitunowa rakieta trafiła w plac zabaw w Mikołajowie. Ale “bohaterzy” znów zginęło dziecko i dorośli.
A to odnośnie czego bo nie rozumiem?
Nunu ma wolne, swobodne skojarzenia, widocznie w te upały o jeden sweterek z wyprzedaży internetowej za duzo przymierzyla…
Na szczescie w hiszpanskim dzienniku cyrk Trump-Hogan dali tylko jako migawke.
Ciekawe jak i czy uda się demokratom wycofac Bidena nie tracac resztek zdrowego rozsadku?
Ja myślałem że to było odnośnie awarii Microsoft ale się połapałem że odnośnie Trumpa
Zełeński rozmawiał z Trumpem. Podkreślił że do tej pory obie partie wspierały Ukrainę
Michał Dworczyk ma imunitet i nie zamierza się go zrzekać co nie dziwi
Oj będzie mial parlament europejski i inne instytucje saja e immunitety zajecie.
Przeciez oni wszyscy oprocz kasy liczyli wlasnie na to.
Co do moich przemyśleń na temat ewentualnego wysyłania północnych Koreańczyków na front ukraiński
To przede wszystkim oni będą pociągami dostarczani a więc w ograniczony sposób będą ich dostarczać na front
Bo gdyby nawet czysto teoretycznie założyć że szli by pieszo do Europy to prędzej zdestabilizowaliby całą Rosję niż dotarli na front
A Kim wypowiadał się w sposób że jest to możliwe że wyśle do walki z zachodnim imperialistami
I trudno sobie wyobrazić żeby wysłał więcej niż 40-50% swych wojsk bo przecież reżim północno koreański musi się utrzymać
A Zachód cały czas dostarcza ochotników z całego świata do walki po stronie Ukrainy
On ma klopot w wyżywieniem tej swojej armii, a transport? Korea ma dobre połączenia kolejowe z Rosją, wiec problemem to by nie było.
Choc na razie oficjalnie nie mowi się o bezposrednich dzialaniach Koreańczyków na froncie
A raczej zabezpieczeniu logistycznym i sile roboczej.
A jak to się potoczy? Ciekawostka jest, ze Polska jako jeden z nielicznych krajów utrzymuje kontakty dyplomatyczne z Koreą Północną na poziomie ambasady, aczkolwiek obecnie pracami kieruje urzędnik w randze chargé d’affaires czyli odpowiedzialnego za sprawy. Placiwka obsluguje tez obywateli kilku ktrajow trzecich. Ale roboty to oni tam chyba za duzo nie mają ?
Podobno Joe Biden zrezygnował z ubiegania się o prezydenturę Stanów Zjednoczonych. Teraz Kamala Harris się tym zajmie
@Devil juz piasal. Szykuje się niezla jatka.
Nie wiem czy na tak burzliwe czasy kobieta na stanowisku prezydenta Stanów Zjednoczonych to dobry pomysł
A dlaczego nie? Bo kobieta?
Bo obawiam się że może być za mało konkretną w rywalizacji z Chinami