Epidemia krztuśca może przyspieszyć po powrocie dzieci do szkoły
Jedna osoba może zarażać nawet do 17 osób. Najważniejsze objawy powodują u dzieci które jeszcze nie zostały zaszczepione
Epidemia krztuśca może przyspieszyć po powrocie dzieci do szkoły
Jedna osoba może zarażać nawet do 17 osób. Najważniejsze objawy powodują u dzieci które jeszcze nie zostały zaszczepione
I co? Na to sa szczepionki. Koklusz przetrwałam. Nic przyjemnego, myslalam, że płucka wypluję i umre z glodu, bo rzygalam dalej niz widzialam. mialam 10 lat, leczenie zachowawcze jak zreszta na wirusy . Nie znano wtedy szczepionki
Mnie przeraza cos innego
Teoretycznie o pandemie nie powinno sie martwic. Moje pokolenie ponad pol wieku temu bylo szczepione. Ale trafisz za wirusem
PSL jest całkowicie jednak przeciw legalnej aborcji
Może to nie dziwi ale robili nadzieję
Tusk mówi że nasi też będą rozliczani
Wybory w Niemczech
AfD rośnie w siłę
Oni kombinuja jak konie pod górę. Ja zrobic i sie nie narobić
Przegrali o milimetry. Mnie to nie dziwi bo to strefa, ktora zamienila Hitlera na Stalina.
Rozumiem że wyniki już są?
PiS swojego kandydata na prezydenta chce przedstawić 11 listopada
Chyba listopada
Nie formalne. To wstepne wyniki exit poll czyli sondazu powyborczego. Zwykle wiarygodne
Najnowsze dane podaja, w Turyngii jednak wygrali z AfD
W Saksonii CDU o milimerty
Michał K został zatrzymany w Londynie
Ekstradycja może potrwać długo
Specjalnie się nie ukrywal.
ciekawe kiedy tego morderce z Dubaju ściągną?
Paweł Szopa też jest ścigany listem gończym
Zdziwil bys się ilu ludzi jest ściganych listami gończymì.
Na ogół drobnych zlodziejaszkow, alimenciarzy i tym podobnych. Złapanie takich to czesto przypadek.
Lokalne poparcie w Saksonii i Turyngii wskazuje na problemy niemieckiego społeczeństwa. Olaf Scholtz mówi że AfD rujnuje wizerunek Niemiec
Za 3 tygodnie wybory w Brandemburgii i tam też prowadzi AfD
Bruksela alarmuje żebyśmy nie zestrzeliwali rosyjskich dronów i rakiet balistycznych lecących przez Polskę
Co do AfD? To się jeszcze okaże.
A co ma Bruksela do polityki obronnej w ramach NATO?
Będzie leciala rakieta to ocena co z nią zrobic nie będzie należała do Parlamentu Europejskiego.
To fakt ale nacisk na nas też jakiś jednak mają