Na razie mamy oprócz szopki noworocznej Trump - Musk?pozary w Kalifornii. Jaby to chodzilo o misie koala to by newsa nie bylo. Ale plona siedziby gwiazd i milionerów. Fabryka snow w niebezpieczenstwie.
Jak sie na to patrzy? Czy oni te rezydencje to z drewna i kartonu stawiali?
Pali sie to niczym skladowisko makulatury?
A eukaliptusy dookola tylko dodaja do ognia.
Trochę dalej, w Wenezueli to sie dopiero kotłuje. Maduro ma silne poparcie armii, a reszta swiata usiłuje się dystansowa c do przepychanek miedzy dwoma prezydentami, ktorzy uwazajaja sie za tych właściwych? Az dziwne, że znajac Ameryke Poludniowa jeszcze nie utonelo to w morzu krwi?.
Melon szaleje z nowym prez(yd)entem …jak takie rozwydrzone…
Taniec pingwina na szkle…
Karol Nawrocki stwierdził że jeśli zostanie prezydentem Polski to nie wróci do kompromisu aborcyjnego
Co on wygaduje to ja wiem. I niech gada jak najwiecej…
Czyli skazany nieukarany.
Już i tak się wydało, że on z tą panią fikimiki…współczuję Melanii, ale darmo z nim nie jest. HPV ma jak w banku.
Melania tez nie uzywala aureoli…
Zaraz sie uniewinni. Tylko prezydentem zostanie…
Oj tam, oj tam, filmików się czepia. Filmiki są spoko…
Zandberg startuje w wyborach na prezydenta. Zaczyna krytykować Tuska i Mentzena
15 tysięcy Słowaków wyszło na ulicę Bratysławy aby za protestować przeciwko wpływom rosyjskim na ich politykę
Chcą pogłębiać ostatnie 900 [m] w Elblągu aby Przekop mierzei wiślanej był w końcu otwarty dla transportu morskiego
Nic ciekawego dzisiaj
Ja to nic?
Kosiniakowi pomylily sie ministerstwa?
Gaz z Rosji i biznes wart 3 zł. Szokujące doniesienia ws. warszawskich autobusów
A coś konkretniej?
Znowu ktoś pomylił MON z MENem oskarżają Kosiniak-Kamysza który chce aby Edukacja Zdrowotna nie była obowiązkowa
Bez przesady, ruskie dalej gaz sprzedaja, przez posrednikow. I to wcale niemale ilosci. Jakby dobrze przesladzic to mogloby sie okazac, ze do gazoportu w postaci skroplonej tez takowy dociera. A tu draka, ze do paru autobusow? Juz widze krzyk, jaby komunikacja w Warszawie stanęła, bo ktos kupil spolke z ruskim wyposażaniem , bo z tym gazem? To skąd on sie wzial skoro gazociagi nieczynne? Gazprom sprzedal firmie neutralnej, a ta dostarczyła surowiec zgodnie z umową,.