Co się dzieje w polityce - Dziennik cz 4

Nie tylko, wyższości wiary nad prawami fizyki i fastfoodów czyli porowek i coli nad porzadnym żarciem też :rofl:

3 polubienia

Może uwielbia hamburgery i hotdogi to mu te parówki przyszły na myśl, do eksperymentowania.

2 polubienia

Parowki i puszki z colą to materiał pogladowy dla ciemnego ludu.
Kasy na tych komisjach zgarnal tyle, ze pewnie śniadanie w moskiewskim Ritzu?

2 polubienia

Kolego, przeredagowalam post, bo cos się źle zapisało i był nieczytelny. Technicyzm, bez poprawek w treści.

3 polubienia

U mnie był czytelny ale faktycznie, link wygladał jak nie link.Wstawialem w pracy…A tutaj komp nie mój i do tego Safari…

2 polubienia

Nic sie nie stało. Czasem to jest doslownie kropka czy nawias i zaczynaja sie schody.
Jest juz po bożemu. A ja nie mam zwyczaju ingerowac a tresc wypowiedzi.

2 polubienia

Ja mam w Posce kamieniem rzucić knajpke z hamburgerami i pizzą. Tam hamburger jest hamburgerem nie przemysłowy z maca. Kotlecik wysmażony w sam raz, dodatki swiezutkie, a bułka nie wiem z czym wypiekana bo ma posmak imbiru i szafranu, żółtawa jest.
Do tego frytki, sosiki i pol litra żywca - bylo latem 4 dychy.
Pizza wyglądała ladnie, ale ja nie lubię…

2 polubienia

Antoni ach Antoni, któż Ciebie dziś dogoni? :thinking: :scream: "Tak działano wobec bohaterów Polski. Teraz tak działa policja i Donald Tusk (…) Sądzę, że to prowokacja ze strony Donalda Tuska. Policja zupełnie bezprawnie blokuje posła. To nieprawdopodobne, działanie, które jest przestępstwem "koniec cytatu odwracania kota młotkiem.

2 polubienia

Psotny Antek występuje w roli Kevina samego w domu. Na razie uczy się odbierać listy.

1 polubienie

Tusk uczyni TVN oraz Polsat firmami strategicznymi a więc nikt nie będzie mógł ich przejąć

Cos z tym trzeba zrobić. Podobnie jak z łącznością i kolejnictwem. Ogolnie transportem.

1 polubienie

Im więcej takich rozmów i artykułów,tym więcej szans ze “światowi idioci”,oprzytomieja.

2 polubienia

Sam przywódca kreuje się na umiarkowanego islamiste

Poza tym Turcja będzie miała na nich wpływ mniejszy lub większy

Baszar al-Assad też nie był święty i dokonywał zbrodni wojennych

A kto mówi ze był święty???Tylko idiota bo nawet Moskwa wiedziała z kim się układa.Aleś walnął “odkrywcze zdanie” :roll_eyes:
Nie ma obecnie w tym rejonie"umiarkowanych islamistów".To jest retoryka w stylu,“nazista z ludzka twarzą”.
Wystarczy średnio uważnie, śledzić układ sił i pamiętać że tzw.“państwo islamskie”,nigdy nie zostało rozgromione.Jedynie minęło kilka lat i kolejny narybek morderców z wypranymi mózgami,dorósł.
Poza tym, wszyscy ci “umiarkowani”,pochodzą przynajmniej z al kaidy.Reszta,jak w wywiadzie z tym zaskakująco uczciwym dziennikarzem.

3 polubienia

Fidel kumpla Che jednak się pozbył…

1 polubienie

Taaa, umiarkowany?
No porownujac z talibami? To może troszeczkę…
Natomiast fakt, Syria Afganistanem nie jest, ale niebezpiecznie scenariusz się powtarza.

1 polubienie

Ten “nowy” wychowal się o ile dobrze się doczytalam w Arabii Saudyjskiej? I od lat jest poszukiwanym terrorysta z wyznaczoną cena za głowę.

2 polubienia

To nie są zbrodnie wojenne a ludobójstwo i do tego na wlasnym narodzie.

2 polubienia

Nie ma w ogóle czegoś takiego jak"nowy" islamiec,na kierowniczym stołku!!!To jest wykluczone.To byłoby całkowite zaprzeczenie"wartości" jakim ci mordercy hołdują.
Nowy to może być samobójca-morderca,z bomba na szyji lub w pasie.

Ten cały Baszkir,juz kłamie.Piekne słówka o stabilności i zadośćuczynieniu"mojemu" społeczeństwu!!!
I w ramach tego islamce wymordowały na pustyni kilkunastu żołnierzy którzy tam uciekli i pewnie zmarliby z wycieńczenia i bez pomocy terrorystów.
O innych, powieszonych na jakichś dźwigach,tez już pisano…To w najlepszym przypadku, przypomina ostatnie dni Causescu…W najlepszym.
Pamietajmy jednak że chyba tylko Vietkong mordował na"bieżąco".
Inni,nie wyłączając Czerwonych Khmerów ,nim rozpoczęli swe ludobójstwo,przez jakiś czas, zawsze bratali się z narodem.W oczywistym celu wyłapania tych których nienawidzą.Nawet u nas tak było po wojnie…

Ja slowa “nowy” uzylam w sensie “nastepny po Asadzie” czyli ktos, kto przejął władzę.
Bez przesady?
Islamista nawrócony na demokracje i laickie panstwo???
W przypadku takiego cudu zobowiązuję sie tydzien jeść tylko owsianke i kaszę mannę z mlekiem. :rofl:

2 polubienia