Nic ciekawego dzisiaj
Marcin Romanowski stawia 5 warunków jakie musiałyby się stać żeby ten wrócił do kraju z Węgier XD
On może sobie stawiać. Strzelił samobója PiSowi i teraz namawiają go do powrotu. No to chce honorowo. Równie dobrze może sobie żądać dymisji aktualnego rządu.
Od 3dni piszą o żołdakach Kima a nasz lokalny stronowy szpieg mówi “nic ciekawego”…
Cooko? Banita warunki stawia???
@birbant Ty jestes lepszy z hisotii? Komus sie dalo? Z wegierskiego wygnania wricic?
Zawisza Czarny tam bywał i za ostatniem razem nie wrócił.
Zapomniałeś o Wladyslawie Warneńczyku
Ale fakt Zawisza byl wczesniej
Ciekawe to by bylo jakby Trumpa w końcu z kalacha odstrzelili a mi reklamy pogrzebow i inne piramidki finansowe sie skonczyly?
zaraz Cię tu okonku jakieś CIA, KFC albo CCC namierzy przez takie gadanie ps mógłby odstrzelić…to narcyz i coś już od dawna kombinował, żeby Ukrainie nie było za dobrze w wojnie
Mafię włoska przeżyłam , z chińską triada wyszło, ze piwo pzywiezli a jak wiesz z rozbieracymi malolatami sie do kamerki ?nie ddasz rady popyt jest i swiara n>e zabawisz
…albo CBŚ lub TIA Ten TIA to podobno najbardziej prawdopodobny, bo w święta ludzie dostaja zawałów i udarów…
Za daleko mają
Co za daleko…przez internet to migiem.
“Niezależnie od tego, kogo ktoś popierał, prezydent Trump jest amerykańskim prezydentem i wszyscy życzymy mu sukcesu, ponieważ gdy on odnosi sukcesy, wszyscy odnosimy sukcesy. Dlatego ja i moja misja pracujemy teraz bardzo ciężko, aby przygotować jego nowy zespół na sukces — mówił Mark Brzezinski.”
aha…już nam pokaże trampek, jak nas kocha.
Trampek jest mocny w"gębie" a czy nie nauczlas sie liczyc do dwoch? Licz na siebie i tylko na siebie?
DORSZ poderwał myśliwce ostatnio
Samolot azerskich linii lotniczych się rozbił. Połowa osób przeżyła. Samolot zderzył się że stadem ptaków
Co do mnie tak filuje…nie ja go strąciłam z nieba.
Nie strasz?samolot i ptaki? W koncu to my im zajmujemy przestrzen?