A jak dokładnie jeśli mogę zapytać?
Elon Musk obiecuje że za rok poleci rakieta na Marsa z humanoidalnym robotem
Zapytać możesz, ale za dużo pisania. A poza tym nie lubię się chwalić.
Zdradzę tylko tyle, że brałem udział w strajkach, a potem przemieszczałem się po różnych strajkujących zakładach na Wybrzeżu.
No i w stanie wojennym czynnie prowadziłem działalność wywrotową godząc w socjalizm. Czas jakiś należałem do konspiry.
Nie wiedziałem wtedy, że w Polsce nastanie PiS i zacznie się odradzać faszyzm w postaci konfy, jej przybudówek i rożnych Braunów, Bąkiewiczów i im podobnej szumowiny. I jeszcze Nawrocki do tego.
Tak na odczytach, nazywanych w Polsce “wykladami”.
Takie platne spotkania jak ktos chce mieć fotke i uscisk reki slawnego czlowieka.
Sposob na zarobienie paru groszy i jednoczesnie czesto reklama kraju plus wlasnej osoby.
Dudzie taki sposób zarobkowania nie grozi, chyba, ze tour po salkach parafialnych?
A, że wyjechał? Moze to i lepiej, czlowiek starszy, schorowany i co bedzie się stresowal chamstwem Nawrockiego?.
Putin przybył do Chin na 4 dni
Łasi się jak może do Xi.
A Chinczyki maja w tym interes, bo im sprzedaż do USA spadla, a towar trzeba gdzieś upychać?
Bezrobotny Chińczyk to niebezpieczny obywatel, jeszcze myslec zacznie?
Pogadali sobie? Mam nadzieje, ze z lepszym skutkiem niz perora Nawrockiego dziś przy smutnej rocznicy (86) wybuchu wojny?
Nowogrodzkiego lepiej wcale nie słuchać, bo się można zdenerwować że Polacy po jednym debilu wybrali jeszcze gorszego
Ponoć ruscy zakłócili sygnał GPS w samolocie Urszuli. Musieli korzyść z papierowych map w drodze do Bułgarii
Możliwe. Takie incydenty zaczynaja byc na porzadku dziennym. I nocnym.