Musza podgotowac atmosfere, zeby ludzi lepiej zestresowac i namowic na ich glupoty…w koncu moze sie jeszcze uda kolejne wybory obrobic…
Podobno Bialorusini nas ostrzegali, ze toto leci do nas…
Co tu się stresować?
Melatoninke łyknąć i spać
Francja i Niemcy mają przewodzić nieformalnej grupie wewnątrz Unii Europejskiej, która tworzy sojusz przeciwko m.in. Polsce. Trwa spór o unijne wydatki.
Wyscig do koryta. Oba.kraje zdaje się maja jedne z najwyzszych deficytów budzetowych. Polskavtez nie w ogonie…
W Ukrainie działa sieć 9,5 tys. telef, które wykrywają drony Shahed i przekazują dane do obrony przeciwlotniczej.
Jezu. Pójdę do woja jak będzie wojna?
Może alkoholika nie wezmą
Ja bym radziła juz sie zapisac do jakiegos klubu AA. Papierek, ze walczysz z nałogiem moze sie przydać. A, że ciezko Ci to idzie?
Lepiej byc alkoholikiem w polskim niz w ruskim wojsku…
Czechy dostarczą nam 3 śmigłowce. Całe NATO nas wspiera po ostatnim incydencie z ponad 20 rosyjskimi dronami w Polsce
Holendrzy przekażą nam 2 z 3 jakie posiadają systemy patriot
W Nowym Jorku będzie jutro spotkanie w sprawie uruchomienia art 4 przez Polskę
Zamkniemy granicę polsko białoruską z powodu wojskowych manewrów Zapad 2025
Łukaszenka wypuścił ponad 50 zakładników politycznych z więzień. W tym 3 Polaków ale nie ma wśród nich Poczobuta
Nadal 1000 więźniów politycznych pozostaje w więzieniach
Może to być gest dobrej woli w celu zmniejszenia sankcji rujnujących białoruską gospodarkę
W Nepalu młodzi ludzie (pokolenie Z) protestują z powodu korupcji oraz zawieszenia wolnych mediów
Najlepiej to byc alkoholikiem w cywilu…
Coś Trump się nie odnosi do ataku
Taa, Nepal płonie
O 19 dronach
Nie siej wrogiej propagandy ..
Prowokacja i to sprytnie pomyslana.
Tutaj o budowie tychże dronów
Za ladna pogoda rano, zeby się tym zajmować.
Bolsonaro zostal skazany na 27 lat wiezienia za probe zorganizowania zamachu stanu po przrgranych wyborach. Ma sie ponoc odwolyeac?
W U SA kolejny zarliwy zwolennik swobodnego dostrpu do broni palnej padl ofiara posiadacza tejże. Charli Kirk, swiec panie nad jego duszą.
Wiem słyszałem