Co się ta tym świecie dzieje?

W stolowce i domu poselskim stodołę robia?
Prezydent zamiast pracowac chodzi z nastalotkami na kebaba zamiast pracować?
W Hiszpanii i Wlos,ech ludzie pod pretekstem obrony mieszkańców Gazy zadymy robia, zdaje sie w Wielkiej Brytanii nie lepiej?
Netanjahu wierzga, bo co mi zrobicie?
A do tego ponied,zalek, pogoda paskudna i psy coś nerwowe? Hałasują od świtu?
Aż sie prosi księgę zażaleń założyć.

Ludzkość to nowotwór. Broń biologiczna kosmitów

1 polubienie

Eee tam, w tym balaganie to tylko.jeszcze kosmitów brakuje?
Wiesz ile ras i gatunkow tych zionych i szarych ludzikow juz sie doliczyli? I jeszcze ci replilianie?

We Francji ustapill szosty premier w przeciagu półtora roku jak dobrze zrozu.ialam?
Rekord włoski pobity…
I trudno będzie wyrównać.

1 polubienie

Ja bym na miejscu @Devil sprawdzila, czy mi nie napsikuja jakiegos mastermisel do herbaty :thinking:

Albo działo…Ciągłość niestety,jest zachowana.
Za niecały miesiąc,minie 39 rocznica terrorystycznego uprowadzenia samolotu Pan-Am przez palestyńskich morderców.
I byłaby to historia"jedna z wielu",nie do zapamiętania z uwagi na świat w jakim żyjemy.Palestyński terroryzm znany jest światu od drugiej połowy lat 60-tych a przecież to tylko obiegowa historia.O współpracy i porozumieniu miedzy palestyńskimi mordercami a Hitlerem w latach 40-tych,pisałem już w innym temacie.
Tę historię podawano kiedyś z ust do ust a dziesiaj nikt już sie na to nie odważy…
A więc?
Lot z Mumbaju do Frankfurtu,z miedzylądowaniem w Pakistanie.5 września 1989…Mordercy uwielbiają wrzesień…
Samolot został opanowany przez terrorystów z bandy o nazwie Abu Nidal.Najpierw zamordowali wszystkich co do których nie było wątpliwości że są Amerykanami.
Potem…Do akcji wkroczyła 23-letnia stewardesa,Neerja Bhanot.Jakimś cudem udało jej się przekazac kod ewakuacyjny do kokpitu!
Potem udało się jej ukryć pod siedzeniami,paszporty innych Amerykanów których mordercy nie “rozszyfrowali”.Neerja była szefową personelu pokładowego.
Podczas gdy mordercy zaczynali się pocić,umożliwiała stopniowe ucieczki pasażerów.Do czasu.W końcu ci,zorientowali się i otworzyli ogień.Neerja zginęła zasłaniając trójkę dzieci w stronę których poszła pierwsz seria…
Jej matka,dzień wcześniej,próbowała ją namówić na wzięcie dnia wolnego…Neerja nie chciała.Uwielbiała swoją pracę traktując ja jako odskocznie od wcześniejszej profesji modelki…
To jedyny znany mi przypadek by rządy Pakistanu i Indii,równolegle nagrodziły kobietę najwyższymi odznaczeniami państwowymi.

Zwierzęta wyczuwają trzęsienia ziemi i inne kataklizmy a może i nawet różne inszości typu “zara putin przylezie” :slight_smile: Trzeba się w te czworonogi wsłuchiwać,obserwować i czekać..czy coś nastąpi.A jak nastąpi to i tak na końcu tego następowania Chińczyki przyjdą :rofl:

No nie, Polska to raczej nie strefa sejsmiczna. Predzej Putin?

Prędzej on ale u mnie przed laty było trzęsienie ziemi mimo,że nie strefa-niemiłe uczucie.

Ale to raczej nie klasyczny tektoniczny, a tąpniecie?
Oj niemiłe, zwlaszcza wstrzasy wtórne.

1 polubienie