Ooo ten musi być dobry, tamten niebieski z jeżynami, więc co najwyżej bym powąchał, ale ten … Jak masz, to przywieź.
Niezła nalepka, ale chyba pierwszy raz to widzę…
Skoro już jesteśmy przy piwnym temacie a jak znam Ciebie i siebie, to my nawet najbardziej kosmiczny temat do piwa sprowadzimy to napiszę, że zainteresowało mnie to piwo. Damy je najpierw komuś na “spróbę”? Tylko komu by je dać? … Bingoli?
To piwo z odchodów słonia, Made in Japan …
Powazne pytanie, a Wy znowu o piwie
Fakt, ze na trzezwo tego sie nie da.
No nie dało się na trzeźwo, to my w składzie birbant, collins i moja skromna osoba a i Twoja oczywiście również może być, no przecież czemu nie, próbujemy ten jakże skomplikowany problem przy odrobinie piwa rozwiązać …
Takie piwo stawia się “na odchodne”
To ja uprzejmie podziękuję. Niech kamikadze same se to “piwo” wypiją…, jak nawarzyli…
Jak wspomniał ZiraaeL, chyba takie piwo to na koniec imprezy dopiero … Mam nadzieję, że jak polejemy Bingoli, to się nie pokapuje z czego trunek. A potem jak już wypije, to będzie mu wszystko jedno …
Dziś byl kieliszek bialego wina
Jeden kieliszek powiadasz?
Spoko, okonek. Jak coś zostało, to ja wytrąbię resztę … Lubię wszystko, co ma powyżej 0,5%
Z tym winem dostalam kieliszki, uniwersalne.
Ale tak, zeby je napelnic do polowy to ledwo co na dnie standardowej butelki zostaje po dwoch
Przepraszam za kolejna przerwe ale czas na skype’a z rodzinka to rzecz świeta!
Z pakietu polskich piw,zawsze wybieram Zywca bo wole od Zubra czy Tyskiego…Jesli jest Kasztelan to mieszam ale innych tu nie ma.
Natomiast moje ostatnie odkrycie to Mc Ewan,blisko 7% i jest to chyba jedyne takie mocne piwo ktore mi smakuje.
Pozwolisz ze wyrecze pania Zosie?Tak za kilka minut,moze wiecej…
To klub do którego zalożyłbym smoking.Z szacunku dla jakosci.
Pogawędki widzę się tworzą w sejmie … A raczej tworzyły zamiast jakiekolwiek konkrety … Chciałbym mieć płacone za takie przemówienia … XD
@joko Podrzucam pomysł:
Hehehe! Fajne…