Co się tu odp... a?

Ooo ten musi być dobry, tamten niebieski z jeżynami, więc co najwyżej bym powąchał, ale ten … Jak masz, to przywieź.

beer-3070506_5e7eb_hd

1 polubienie

Niezła nalepka, ale chyba pierwszy raz to widzę…

1 polubienie

Skoro już jesteśmy przy piwnym temacie a jak znam Ciebie i siebie, to my nawet najbardziej kosmiczny temat do piwa sprowadzimy to napiszę, że zainteresowało mnie to piwo. Damy je najpierw komuś na “spróbę”? Tylko komu by je dać? … Bingoli?

To piwo z odchodów słonia, Made in Japan …

1 polubienie

Powazne pytanie, a Wy znowu o piwie :joy::joy::joy:
Fakt, ze na trzezwo tego sie nie da.

1 polubienie

No nie dało się na trzeźwo, to my w składzie birbant, collins i moja skromna osoba a i Twoja oczywiście również może być, no przecież czemu nie, próbujemy ten jakże skomplikowany problem przy odrobinie piwa rozwiązać …

2 polubienia

Takie piwo stawia się “na odchodne”

2 polubienia

To ja uprzejmie podziękuję. Niech kamikadze same se to “piwo” wypiją…, jak nawarzyli…

1 polubienie

Jak wspomniał ZiraaeL, chyba takie piwo to na koniec imprezy dopiero … Mam nadzieję, że jak polejemy Bingoli, to się nie pokapuje z czego trunek. A potem jak już wypije, to będzie mu wszystko jedno … :smiley:

1 polubienie

Dziś byl kieliszek bialego wina :innocent:

1 polubienie

Jeden kieliszek powiadasz?

Spoko, okonek. Jak coś zostało, to ja wytrąbię resztę … Lubię wszystko, co ma powyżej 0,5%

2 polubienia

Z tym winem dostalam kieliszki, uniwersalne.
Ale tak, zeby je napelnic do polowy to ledwo co na dnie standardowej butelki zostaje po dwoch :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Przepraszam za kolejna przerwe ale czas na skype’a z rodzinka to rzecz świeta!
Z pakietu polskich piw,zawsze wybieram Zywca bo wole od Zubra czy Tyskiego…Jesli jest Kasztelan to mieszam ale innych tu nie ma.
Natomiast moje ostatnie odkrycie to Mc Ewan,blisko 7% i jest to chyba jedyne takie mocne piwo ktore mi smakuje.

2 polubienia

Pozwolisz ze wyrecze pania Zosie?Tak za kilka minut,moze wiecej…

1 polubienie

To klub do którego zalożyłbym smoking.Z szacunku dla jakosci.

2 polubienia

Pogawędki widzę się tworzą w sejmie … A raczej tworzyły zamiast jakiekolwiek konkrety … Chciałbym mieć płacone za takie przemówienia … XD

@joko Podrzucam pomysł:

4 polubienia

Hehehe! Fajne… :grinning:

1 polubienie