Jako, że obiecałem postawić jakieś pytanie, uroczyście oznajmiam, że interesuje mnie to, o co tu właściwie chodzi. Od razu oznajmiam, polityka mnie za bardzo nie interesuje, ale to chyba nie jest pytanie polityczne. Jestem z Plejad, właśnie przeglądałem internet. Wytłumaczycie?
Jak ktoś nie ma pojęcia, może chociaż o muzyce, która została tu również wspomniana …
Hahaha… Potrafisz szukać. Fajne coś znalazłeś
Ty mi joko lepiej powiedz, co to jest … Ty na pewno znasz odpowiedź.
Zazdroszczę ludziom nie mającym poważnych problemów
Zazdrość nie jest pozytywną cechą. No ale Ty diabeł jesteś, więc akurat mnie to nie dziwi.
Wracając do tematu, nie odpowiedziałeś na moje pytanie. A zadałem …
Benasek, to Ty podstawiłeś głos inny czy już był podstawiony?
Jak myślisz joko, zdążyłem sprawdzić, to fejk czy nie fejk? Czy nie zdążyłem?
Tak szczerze? Pojęcia nie mam, bo nie wiem jak to sprawdzić. Ale to przecież samo się widzi. Bez sprawdzania
Nooo powiem Ci, widziałem takie manipulacje w necie, że głowa mała.
Ja jednak sprawdziłem.
Ja raczej muszę się domyślać bo ani nie wiem jak sprawdzić ani nie wiem, co potrafią zmanipulować. A Co Ci wyszło po sprawdzeniu? Że oszukane?
Nie, to nie jest oszukane. Tak było naprawdę.
To “takie ważne” sprawy sejm rozpatruje? Dlatego wszystko tak długo trwa?
O polityce to ja wolę nie dyskutować. Kilkanaście lat temu próbowano mnie do niej zamustrować. Nawet byłem na kilku spotkaniach … A ić pan (Pani) w cholerę, nie mam do tego charakteru. Na księdza też nie a też chcieli bym został …
Acha, ktoś tu płakał, że pytań mało i co?
Pytanie to by się znalazły tylko pewnie nikomu się nie chce odpowiadać. Benasku wszyscy zgnębieni jesteśmy i polityką i wirusem. Trudno myśli poprzestawiać na inne tory, jak cały mózg opanowany tylko jedną myślą: pandemia. Wiesz, jak to jest.
Ale tu akurat polityki za wiele nie ma. Facet jakimś szyfrem napiernicza.
Jak znam życie, może (może) ktoś tu wlezie i rozszyfruje. W najgorszym razie spytam jakiegoś psychiatry.
Jedna z teorii mówi, że facet wspomina Michała Boniego i Borysa Budkę w ten sposób. Ale czemu w ten sposób?
O tych ludkach może bym sklecił jedno góra dwa zdania.
Czemu takim szyfrem gość na sejmie …?
Aż tak polityką się nie interesuję, by próbować to rozszyfrować.
Zastanawiałam się natomiast, co robią ludzie z pytamy. I już wiem. Śpią. Niedawno był obiad. Spacerować nie wolno, więc położyli się przed telewizorami i zasnęli. I prawidłowo. Po obiadku “pół godzinki dla słoninki”. Tak powinno być! Dlaczego tylko ja mam zdobywać nadprogramowe kilogramy rzucając głupi nałóg? Jak wszyscy to wszyscy!
A ja właśnie byłem na spacerze. Wziąłem aparat, lornetkę też chciałem zabrać, ale ta która tu mam, nie ma paska. Niestety, żadnego ciekawego ptaka nie zauważyłem. Rudzik mnie tylko odwiedził, ale zdjęcie kiepskie wyszło. Za to ile śniegu …
Może bałwany ludzie lepią? Wracając spotkałem zająca, o tego. Jakby co to wesołego zająca joko. No muszę być z tymi życzeniami w tym roku pierwszy …
Jesteś pierwszy!
Jeszcze nikt mi wielkanocnych życzeń nie złożył.
Zastanawiam się właśnie, dlaczego?
To ja się właśnie zastanawiam, czemu jak zobaczyłem zająca to pomyślałem o joko?
No bo chcesz, żeby mi wielkanocny zajączek dużo słodyczy w tym roku przyniósł. Dobrze mi życzysz. Dziękuję
A zastanawiam się, kto to wpadł na pomysł lepienia śniegowego zajączka